ntb Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Trosku jsem si upravil Supa podle svych predstav, ala mercedes-benz CLS Takze celkove snizeny, vythanutý přední blatník, zadní zůstal serie, nicmene kolo v nem se trosku povytáhlo ven, aby nebylo moc zaražený do kastle. Víko kufru tak nejak narychlo skoseny, v prostredku by se melo nepatrne lamat do oblouku, aby hrálo s nabíhající linii horní hrany zadních svítilen. Pokud budu mit cas tak si s tím ještě kousek pohraju. Editováno: 10. leden 2008, autor: ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Tvoje uprava vypada dobre ,ale novy superb se mi moc nelíbí.Uz to není skodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 (editace) taky jsem si 5 minut hrál..... Editováno: 12. leden 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ta tvoje uprava svetel je super.Takto to melo byt.Novy superb vypada spis jako BMW nez jako skodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 jj presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 vyzera to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.