Fabuman Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Kdybych si dal na 1,4ku kola 7,5x18, okrádalo by mě to o čas na sprintech?? Mám teď 14tky... Byl bych s 18 palcovýma kolama pomalejší na startu?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Aby ses vůbec rozjel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabuman Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Aby ses vůbec rozjel.. To myslíš vážně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Kolik máš KW? Já nevím, ale dávat na 1.4 18" kola, to asi nebude mít úspěch. Záleží taky na šířce pneu, ale nevím nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 No se zhorsenou dynamikou rozhodne pocitej... Velka kola pusobi na motor jako velka paka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ja si myslim, ze o cas by te to neokradlo. naopak bys mel jeste spoustu casu na pokec s kamarady :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabuman Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Takže 18tky na tenhle motor nedoporučujete, jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Ja bych to nevidel tak tragicky. kluci tady bezne jezdej se 17kama, ale pocitej s tim, ze budes muset upravit brzdy, protoze s 18kama a seriovyma brzdama nezastavis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabuman Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Ja bych to nevidel tak tragicky. kluci tady bezne jezdej se 17kama, ale pocitej s tim, ze budes muset upravit brzdy, protoze s 18kama a seriovyma brzdama nezastavis. To by asi byly nej brzdy z RSa, co? To je ale pěkně drahý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 jj, chtelo by to vetsi a ucinejsi brzdy. Drahy to je, ale s tou investici pocitej, protoze az poprve vyjedes s 18kama, tak mi das zapravdu. Potkas se s prvnim autem zezadu, protoze to neubrzdis... A znas to, co neubrzdis, neokecas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 jj, chtelo by to vetsi a ucinejsi brzdy. Drahy to je, ale s tou investici pocitej, protoze az poprve vyjedes s 18kama, tak mi das zapravdu. Potkas se s prvnim autem zezadu, protoze to neubrzdis... A znas to, co neubrzdis, neokecas Taky bych tam chtěl 18tky... Viděl jsem je u schlumpfa..nádhernej pohled... Za kolik se dají sehnat ty brzdy z RSa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 bez jinych brzd a motoru bude akcelerace, odpruzeni a brzdeni na urovni konskeho povozu imho bez urazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 A jaký rozměr by jste mi doporučili na mojí 1,4ku, kdybych chtěl na sprintech zlepšit čas, a aby to taky trochu vypadalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 155/80 R13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 155/80 R13 svata pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 155/80 R13 A co 9x16, nebo 7x16 s podložkama? Jaký se dělá nejmenší profil pneu na 16tky? 45 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 dej si tam loukote z koskeho povozu a budes nejrychlejsi. . .i mezi vyssi kubaturou. Jinak na R16 je vyska stanovena tech 45. . . . Cim uzsi bude guma, tim mensi valivy odpor bude pusobit a tim i mensi odpor pro motor. Otazka jestli to chces jen na sprinty nebo si i zajezdit nekde na zatackach. Ja bych volil radsi ty zatacky, takze sirsi papuce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 vetsinou vyska-profil je zavisly od schvaleni vyrobcem auta. tj je schvalena pneu pro fabii je 205/45/R16 . vetsinou jsou schvalene ty co maji stejny obvod kola. napr 215/40 je taky podobny rozmer,ale vyrobce ji neschvalil..proc asi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Jj..vím. 16tky je asi kompromis. Ale ty amoghovy 17 to je taky něco... Amogh tam má jaký brzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 18tki na 1.4???? ja to cejtim na 1.8T.... rozjezd a tak je u me taky o hodne spatnejsy s 18tkama.... na sprinty tam dejte 15tki... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 18tki na 1.4????ja to cejtim na 1.8T.... rozjezd a tak je u me taky o hodne spatnejsy s 18tkama.... na sprinty tam dejte 15tki... A co 16tky? Líbí se mi 9x16...power tech s límcema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 A jaký rozměr by jste mi doporučili na mojí 1,4ku, kdybych chtěl na sprintech zlepšit čas, a aby to taky trochu vypadalo... No když bys sehnal magnezíový '18' tak by to nák vypadalo a jelo jak na 14 akorát ta cena 200000 za sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 No když bys sehnal magnezíový '18' tak by to nák vypadalo a jelo jak na 14 akorát ta cena 200000 za sadu Co to znamená "magnezíový" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Co to znamená "magnezíový" ? horcikova slitina (horcik=Mg=magnesium) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 A jaký rozměr by jste mi doporučili na mojí 1,4ku, kdybych chtěl na sprintech zlepšit čas, a aby to taky trochu vypadalo... Jinej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.