sEVIGE Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Mám dotaz, chci dát na svý auto 6-ti rychlostní převodovky + spojku z 1,9TDi PD. Půjde tam bez uprav ? Popřípadě co je k tomu potřeba . Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 poloosy,startér,myslím jiná trubka na spojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 (editace) Nebo je možná úprava stávající převodovky od firmy EuroTuning na 6-ti kvalt, viz odkaz. http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/6tikvalt.htm Editováno: 1. Září 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 jjj.na to jsem taky koukal, ale výměna výjde levněji, a jde mi taky o výměnu spojky, ta z PD by měla víc vydržet a to je to co hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Jestli to provedeš tak dej vědět na fóru ať víme jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 OK, budu na to pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 taky tohle řeším ale zatím scháním Etku abych se v tech číslech na vrakovišti neztratil a možná by pak šlo vazkoumat že ba tam šel i 6st z Golfa nebo Bory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak tohle teď taky řeším, mam 1,8i 20V a chtěl bych tam 6-ti kvalt, jenom nemůžu zjistit z kterýho modelu to pude s co nejmenším počtem úprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 taky tohle řeším ale zatím scháním Etku abych se v tech číslech na vrakovišti neztratil a možná by pak šlo vazkoumat že ba tam šel i 6st z Golfa nebo Bory. z golfa tam de urcite ...... mel sem ji v passatu a bez problemu tam sedla a do passata sedne zase naopak z octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Mám dotaz, chci dát na svý auto 6-ti rychlostní převodovky + spojku z 1,9TDi PD. Půjde tam bez uprav ? Popřípadě co je k tomu potřeba . Díkes Myslím, že je potřeba použít také setrvák z PD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Tak ako pisal Cosby : 1. poloosy 2. starter 3. komplet spojku 4. trubka spojky - ine spojkove lozisko 5. silentblok prevodovka - karoseria ( prevodovka je tazsia nez 5 kvalt) 6. ja som menil aj stradný silentblok motor - karoseria ) - doporucuje sa aj radenie - nemenil som to, vystacilo mi povodne. Jazda neporovnatelne pohodova, nizsia spotreba. Ja som to robil zaciatkom roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.