Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím mužete mi nekdo vysvětlit kde najdu tyto věci ,jelikož mi při teplym motoru špatně startuje 1.4 50kw.četl sem mraky informací a prý to dělá termostat nebo čidlo,jsem s toho jelen.Tak to chci vyměnit ale kde to najdu?čidlo je na chladiči,spíná ventilátor.thermostat je na motoru ,asi tak nebo ne?

obrazky

post-8-1170789499.jpg

este jeden. nabuduce pouzivaj funkciu hladat v pravo hore. berem ze si tu novacik.

post-8-1170789567.jpg

c.17 na prvom obrazku je spinac ventilatora chladica.

c. 5 na druhom obrazku je cidlo teploty chladiacej vody v motore. ked sa cidlo poserie, tak hadze riadiacej jednotke motora zle info o teplote motora. RJ motora si potom mysli, ze motor je studeny a obohacuje zmes pri starte, hoci je motor vlazny, alebo teply. z toho su zle starty.

vymena je jednoducha (lebo som ju zvladol aj ja sam :t ) :

vytiahnes kliestami poistnu zavlacku (c. 6), na cidle je taka plastova poistka, tu stlacis a stiahnes konektor s kablami. cidlo ma taky tvar, aby si konektor nenasadil opacne. mozes to robit bez odpustania vody, vytecie minimum, ale motor nechaj zhasnuty... :D

Upraveno od colins

• Autor

Děkuji za radu,už je to jasný. kol11

• 9 měsíců později...

Môže niekto popísať jednoducho výmenu termostatu, aby som nemusel isť do servisu?

Môže niekto popísať jednoducho výmenu termostatu, aby som nemusel isť do servisu?

jednoducho popisat ?

odpusti trocha chladiacej kvapaliny,

odsrobuj termostat,

nasrobuj novy,

dopln kvapalinu,

odvzdusni system,

jazdi.

:p

• 2 roky později...

Chcem sa spytat, ako postupovat pri vymene cidla po stranke technickej. Neviem ci mam az take velke ruky ale ja sa k cidlu (snimacu teploty) nemozem dostat. nestrcim tam ani celu ruky, nie to este druhu aby som cidlo odmontoval? Treba pred vymenou nieco odmontovat aby bol k cidlu lepsi pristup? Navyse kablik ktory ide z cidla je dost napnuty, takze neviem, ze ak sa mi aj podari k cidlu dostat, ci pojde vobec tahom smerom von vytiahnut.

Prikladam obrazky noveho cidla aj fotky motoru.

post-23349-1262528981_thumb.jpgpost-23349-1262528989_thumb.jpg

post-23349-1262528994_thumb.jpgpost-23349-1262528999_thumb.jpg

post-23349-1262529006_thumb.jpgpost-23349-1262529010_thumb.jpg

:palec2: 1.Vytiahni poistku cidla. 2. vytiahni cele cidlo. 3.Rozpoj konektor. ;):) Montaz je opak 3,2,1.

Upraveno od PROCHY603

vypusť chladící kapalinu a odpoj tu hadici vpravo, jinak se tam asi rukou nedostaneš

• 8 let později...

Nasla by se dobra duse, ktera by mi rekla kde se nachazi cidlo teploty chladici kapaliny na motoru skoda fabia 2, r.2009, 1.4Tdi, prosim?

Čidlo je v tom plastovým domečku co je pod tandemovým čerpadlem. Je pod hadicí co pokračuje k topení, jakoby směrem od kabiny. 

IMG_5559.JPG

Upraveno od Jarda-k

• 4 měsíce později...

Ahoj chtel bych se zeptat kde to cidlo najdu na octavii 2

Upraveno od Pawouk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.