Přejít na obsah

chyteny zlodeji

jarkov

Doporučené příspěvky

Chcem sa s Vami podelit o skusenost ktora sa stala na nasom firemnom parkovisku .Vdaka ostrazitosti vrátnika ktorý pozeral do monitora kamery namiesto TV ako zvyčajne ,sa podarilo prichytit zlodejov pri pokuse o kolegovu O2 samozrejme policii,v spolupracii s SBS.No chcel som Vám popísať s akou výbavou boli vybavený.Auto bolo zabezpečené nadštandartne .Postup bol priblizne nasledovný.Do auta sa jeden dostal behom okamihu zatial co druhy cakal v aute co prisli,inac ako sa dostali cez rampu....zatial len tusim,asi citacka,construt sa v aute nachadzal v odomknutom stave kolega ale prisaha ze ho zamkol,na ked ich chytili snazili sa ujst na vlastnom aute pricom v kolegovom aute "zabudli" v servisnom konektore VAG kabel na bluetooth ,pri sebe mali niaku sadu klucov asi bump...notebook a niaku krabicu asi to bola citacka ,mali aj rusicku gsm a vlastnu RJ -to som nepochopil naco ked mali vag.Inac auto bolo neposkodene jedine co bolo poskodene bola sirena alarmu to doteraz nikdo netusi ako sa to stalo lebo na kamere nic take chlapik nerobil,takze to mali asi vopred odpojene...Keby si to vratnik nevsimol asi by to zle dopadlo lebo auto sa naslo v uplne bezmocnom stave.No dufam ze som to zreprodukoval spravne a presne .Ja som pri tom nebol len pisem co mi kolega opisoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako sa dostali do auta? /Do vnutra auta? Cez zamok?/

cez zamok, na kamere to vyzeralo ako keby mal kluc,bol chrbtom ale asi to bol niaky simulator ,dokonca na www.locksmith.cz som take nieco videl,ale mne ked vykradli auto tak to bolo cez zamok,niecim mi ho zlomili,ale na tomto aute bol zamok neposkodeny takze sa priklanam simulatoru

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Tak já když zamknu auto dálkou, tak po odemčení klíčem to otevřu, ale začne to řvát a pokoj to dá jedině až po opětovném zamknutí dálkou. Tak taky nevím, jestli to je normální. Ale asi ano.

Naštěstí je to normální..jakékoliv otevření jinak než dálkou se v tu chvíli považuje za nestandardní vstup..takže by to mělo řvát, když někdo ten zámek překoná a otevře dveře.

Jinak kde je origoinál siréna z výroby..není někde v podběhu za plastovým podběhem?

Odkaz ke komentáři

Az 90 percent ako sa dostavaju do Octavky II je cez zamok... treba ho vytiahnut nech je trosku pokoj...

no mě říkali v servise, že zámky od r.2005 jsou lépe dělané a jsou lepší než krytky, které vylomí jednadvě, prý zámek při páčení prdne, ale pak už s nim nejde otáčet tak aby otevřel dveře. No nevím, ale snad soudruzi z bolky nekecají.

Odkaz ke komentáři

Tak já když zamknu auto dálkou, tak po odemčení klíčem to otevřu, ale začne to řvát a pokoj to dá jedině až po opětovném zamknutí dálkou. Tak taky nevím, jestli to je normální. Ale asi ano.

Naštěstí je to normální..jakékoliv otevření jinak než dálkou se v tu chvíli považuje za nestandardní vstup..takže by to mělo řvát, když někdo ten zámek překoná a otevře dveře.

Jinak kde je origoinál siréna z výroby..není někde v podběhu za plastovým podběhem?

neviem jak originál, ale neoriginál je pred čelným sklom pod tou plastovou mriežkou pred spolujazdcom.

je to škodovkou odporúčané miesto montáže, tak skús mrknúť tam...

Editováno: , autor: 62454
Odkaz ke komentáři

neviem jak originál, ale neoriginál je pred čelným sklom pod tou plastovou mriežkou pred spolujazdcom.

je to škodovkou odporúčané miesto montáže, tak skús mrknúť tam...

No,tam vím moc dobře, že je :) Jen jsem slyšel, že prý na O I bývá ta siréna tak dobře umístěná, že se nechá umlčet jednou ranou dlouhou násadou (nezkoušel jsem,tak nevím,jen jsem slyšel..) Tak mně napadá, jestli by ta origo byla za plastem v podběhu,tak je stejně zranitelná..pak by ov´šem byl celý alarm naprd. U toho neorigo mi to přijde celkem dobrý místo

Odkaz ke komentáři

No,tam vím moc dobře, že je :) Jen jsem slyšel, že prý na O I bývá ta siréna tak dobře umístěná, že se nechá umlčet jednou ranou dlouhou násadou (nezkoušel jsem,tak nevím,jen jsem slyšel..) Tak mně napadá, jestli by ta origo byla za plastem v podběhu,tak je stejně zranitelná..pak by ov´šem byl celý alarm naprd. U toho neorigo mi to přijde celkem dobrý místo

Mne osobne se nejvice libilo reseni, ktere ma strejda co mne delal Sherloga a dela alarmy (vrele doporucuju pouziva hlavu, rad dam kontakt), tak ten dal tri sireny do sveho auta dovnitr, pry aby jim zneprijemnil zivot kdyz do toho vlezou :D.

Prijde mne to velmi chytre, pod okny mne rve 10 aut denne a uz mne to ani nebudi.... takhle je aspon rozboli hlava a tohle fakt nebudou cekat :palec2: .

Editováno: , autor: Hany
Odkaz ke komentáři

Ked si auto otvoris klucom..a nevlozis kluc do spinacky do niekolkych sekund /asi 20s/ tak sa ozve alarm...

Po vytiahnuti zamku.. sa tam da nahrada zamku..ktora je z kovu a ma tvar odliatku zamku... je ju potrebne pripevnit dobrou poistnou srubkou... je to ovela lepsie ako hociaky zamok.. nieje to len o kritke! /samotna kritka je na krasu../

Odkaz ke komentáři

Treba ist stim do servisu... nieco je zle v RJ.

To je na mně? Je to alarm Meta z origo příslušenství..takhle je to nastavené a vyhovuje..právě že to hned řve, to jsem rád, žádných 20 sekund na rozkoukání v interiéru..stejně to reaguje i na kapotu. Když otvírám dálkou, je to OK. Reaguje to jen na klíček,což se považuje za nestandardní otevření..v tomhle případě

Odkaz ke komentáři

Na teba... /Jirik/ Zamok by som aj tak vytiahol... otvorenie auta nieje problem... / ak nieje zamok tu uz treba spekulovat/

To len na okraj:

( sa stane ak kluc prestane fungovat /vybita bateraka/ odomknes.. klasickym klucom... a alarm sa spusti... pojde ti ho vypnut? )

Odkaz ke komentáři

Na teba... /Jirik/ Zamok by som aj tak vytiahol... otvorenie auta nieje problem... / ak nieje zamok tu uz treba spekulovat/

To len na okraj:

( sa stane ak kluc prestane fungovat /vybita bateraka/ odomknes.. klasickym klucom... a alarm sa spusti... pojde ti ho vypnut? )

To asi ale protiřečíš..když vyndáš zámek,tak klasickým klíčem při vybité baterce stejně neotevřeš.

Stejným způsobem mi fungoval i Jablotron ve Favoritu..odemkneš dálkou, všechno OK, alarm se vypne. Odevřeš jakkoliv jinak, začne to hned řvát. Žádná prodleva..když ti nepůjde baterka,tak tě ani prodleva 20 s během které máš možnost nastartovat, nezachrání..jak navíc bez baterky nastartuješ, když bude elektrika KO? Já bych prostě řekl,že takhle je to nastavené jak má..a chodí to jak má.

Odkaz ke komentáři

Neprotirecim... to bola len otazka... jasne ze ked nemam zamok tak si bez elektriky neotvorim....

Ide o to ze ked tam ponechas ten zamok.. je to najlachsia moznost pre zlodejov otvorit auto...

Za chvíli bude O II na silnicích mraky,už teď jich kvapem přibývá. A ne každý svoje auto zajišťuje tak jako já..hodně lidí se spoléha na pojistku a ostatní neřeší. Takže proč by někdo lezl do mojí na první pohled zajištěnější O II, když vedle si může vzít jinou, třeba jen zamčenou..

Odkaz ke komentáři

Neprotirecim... to bola len otazka... jasne ze ked nemam zamok tak si bez elektriky neotvorim....

Ide o to ze ked tam ponechas ten zamok.. je to najlachsia moznost pre zlodejov otvorit auto...

Za chvíli bude O II na silnicích mraky,už teď jich kvapem přibývá. A ne každý svoje auto zajišťuje tak jako já..hodně lidí se spoléha na pojistku a ostatní neřeší. Takže proč by někdo lezl do mojí na první pohled zajištěnější O II, když vedle si může vzít jinou, třeba jen zamčenou..

Mozno aj preto, ze buduci majitel kradnuteho auta bude chciet mat zabezpecovacie zariadenie uz namontovane .

Editováno: , autor: Jao
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...