Publikováno Listopad 26, 200717 r Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek. Upraveno Listopad 26, 200717 r od bicinka
Listopad 26, 200717 r Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek. pootoč sním ja taky nevěděl jak až sem daval Angels eyes tak sem se to naučil.
Listopad 26, 200717 r Ak čočku potrebuješ vybrať kôli ktorej musíš dať dole motorček? Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek.
Listopad 26, 200717 r Autor Ak čočku potrebuješ vybrať kôli ktorej musíš dať dole motorček?Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek. ve xenonech
Listopad 26, 200717 r Autor Aj čočka? jo obě čočky jsem vyndal a v ultrazvuku jsem je umyl. Světla svítí jako blázen oproti dřívějšku.
Listopad 26, 200717 r OK ale mal si rozlepene svetla hej? v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané... foto by nebolo?
Listopad 26, 200717 r Autor OK ale mal si rozlepene svetla hej? v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané... foto by nebolo? rozlepené jsem je neměl, zezadu jsem vyndal tu čočku a celou rozebral. zítra sem hodím fotky jaký to je rozdíl.
Listopad 26, 200717 r ty si gynekológ lol daj fotos OK ale mal si rozlepene svetla hej? v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané... foto by nebolo? rozlepené jsem je neměl, zezadu jsem vyndal tu čočku a celou rozebral. zítra sem hodím fotky jaký to je rozdíl.
Listopad 27, 200717 r Autor po vyčištění před vyčištěním Výsledný efekt je naprosto úžasný. Světla joko nová.
Prosinec 1, 200717 r Autor mna zaujima skor druha vec, aky mas ultrazvuk? uz dlho po nom pokukujem. V práci máme takovou ohromnou mrchu, která má 12 van a tam se to čistí.. Dělá to vše automat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.