JohnyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Zdravim Vas panove, mam tu maly problem.... cca pred 3 tydny jsem kompletne vymenil vadny nebo uhnivajici motorovy svazek a uz jsem si rikal, ze mam vsechny problemy za sebou... ale hopla.... Zjistil jsem ze pri nastartovani motoru a okamzitem zapnuti svetel ( mam HID sadu ) se rucicky vynuluji a zase se vrati do puvodni polohy, kilometry se me take vynuluji, obcas me to vyhodi airbag a musim ho pak vymazat vagem. Pokud vydrzim tak cca 10 sekund po nastartovani motoru a teprve pak zapnu svetla, tak je to z 90% ok. Dalsi vec na kterou jsem prisel je, ze pokud mam radiostanici s horsim signalem a zapnu HIDku, tak uplne zmizi signal ---> ruseni Pokud jste se uz s tim setkali, nebo mate nejake napady, jak problem odstranit, tak sem s tim.... p.s. dojedu za tyden z dovci, tak doufam ze si budu mit co pocist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Vymenil si zväzok celý? čiže si nič nenadpájal hej? Každopádne by som skontroloval napätie pred štartom a po štarte a odmeral čas kedy sa zvýši teda kedy začne dodávať prúd alternátor. Ak to bude práve cca okolo 10s ako píšeš, vieš že je možnosť že je vadný (dosť neskoro začne dodávať) a tým pádom je baterka vybitá natolko že krátkodobý vysoký odber prúdu spôsobí pokles na vedení v interiéri natolko že sa resetnú budíky, airbag ako píšeš. Podobné mal Bemo keď som riešil jeho auto a myslím že máš 16V??? Skontroluj aj spínaciu skrinku, vyzerá to tak ako sa to chovalo Bemovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Ja jsem menil cely svazek, prochazel jsem ho a byl ok... mam 16V, a svazek co jsem tam daval byl z roku 2004 nebo 2005, takze verim ze je ok... to promereni zvladnu az se vratim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Kamo predaj to cim skor. Kolko si jazdil bez problemov ???? 2-3 tyzdne. KURNA USPECH. Nebooj bude hur. Uzi si dovcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 nevím, já než spustím HID sadu tak nechám motor běžet cca 20 sek. a i dýl ale jediný co mi to dělalo a oddělalo tak je LED dioda - kontrolka potkávaček na palubce. Když jsem zapnul potkávačky tak problikla, pak někdy problikla a zhasla ale po čase se opět rozsvítila a teď už ani nemrkne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 No som si spomenul ze po nahodeni HID sady mi odisli obidve LED parkovacky. Tak nejaka zmena v napati ci amperoch (nie som elektrikar tak sorry za vyraz) tam urcite nejaka bude. Predsa len to startovanie vybojok a taaak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 No ja neviem. Ale ak mate nejake padne dovody preco nedat HID sadu tak ich prosim napiste. Ja mam klasicke H7 a za 1 rok mam uz tretiu sadu LED parkovaciek. Postupne vzdy odchadzaju prava predna zacina poblikovat az zhasne a lava ju nasleduje. Takze ked prava zacne blikat tak menim celu sadu. Ale myslim ze to nema za nasledok HID.Parkovacky maju svoj okruch a stretavacie svoj, takze nevidim spojitost tych LED s tov HID sadov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) inac pouzivam obycajne H7 xenon blue. A lepsie som este fakt nenasiel. Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: peto105L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 No ja neviem. Ale ak mate nejake padne dovody preco nedat HID sadu tak ich prosim napiste. Ja mam klasicke H7 a za 1 rok mam uz tretiu sadu LED parkovaciek.Postupne vzdy odchadzaju prava predna zacina poblikovat az zhasne a lava ju nasleduje. Takze ked prava zacne blikat tak menim celu sadu. Ale myslim ze to nema za nasledok HID.Parkovacky maju svoj okruch a stretavacie svoj, takze nevidim spojitost tych LED s tov HID sadov. LED parkovačky mi odcházly i při normálních H7, tento problém v HID nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Uz jsem zpet z dovci... udelalo me to asi dvakrat... jednou i kdyz jsem nechal jet motor tak cca 3 minuty.. a zase... Zitra to zacnu promerovat, protoze se me nezda to, ze me to rusi i radio... p.s. jen signal anteny... Jogofogo... Hihi, ja a prodat co ty a tvoje elektrika, uz se rozpada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 HEHE, zatial len mazem VAGOM, no dlhu zivotnost tomu nedavam. Este som do toho ani neskrtnul, treba jazdit na svah. Uz jsem zpet z dovci... udelalo me to asi dvakrat... jednou i kdyz jsem nechal jet motor tak cca 3 minuty.. a zase... Zitra to zacnu promerovat, protoze se me nezda to, ze me to rusi i radio... p.s. jen signal anteny... Jogofogo... Hihi, ja a prodat co ty a tvoje elektrika, uz se rozpada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 to jsou ty vaše HIDky i vašim autům se to nelíbí joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 NIE NIE, HIDkami to urcite nebude Prave este premyslam jak vylepsit osvetlenie. A zda sa ze je rozhodnuto: Pridavne ovaly s dalsimi HIDkama to istia: HELLA FF75. To bude posvicenicko HIHI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 NIE NIE, HIDkami to urcite nebude Prave este premyslam jak vylepsit osvetlenie. A zda sa ze je rozhodnuto: Pridavne ovaly s dalsimi HIDkama to istia: HELLA FF75. To bude posvicenicko HIHI Ale no taakkk.. to uz ti tvoji ridici budou potrebovat slepecke bryle.... Jinak dnes jsem udelal jedno male mereni, napeti pri nastartovani xenu klesne o 0,4 V, ale behem cca 10 sekund se opet ustali na norm. hodnote... ale to radio porad ty xeny RUSIIII!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Mne to tiez rusilo signal a potom sa to nejak ustalilo a bolo to OK. Mozno aj preto, ze som zapojil kablik od annteny (asi zosilovac). skus preverit ci mas dobre zapojenu antenu (asi ten kablik zosiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 NIE NIE, HIDkami to urcite nebude Prave este premyslam jak vylepsit osvetlenie. A zda sa ze je rozhodnuto: Pridavne ovaly s dalsimi HIDkama to istia: HELLA FF75. To bude posvicenicko HIHI kam je pošleš....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 čo ta vyjdu? myslim že ofiko dodavatel HELLA na slovensku je kusok od martina sa mi zda, odtial mam cornery a vždy keď idem na liptov na tu firmu kukam lol NIE NIE, HIDkami to urcite nebude Prave este premyslam jak vylepsit osvetlenie. A zda sa ze je rozhodnuto: Pridavne ovaly s dalsimi HIDkama to istia: HELLA FF75. To bude posvicenicko HIHI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 da na strechu rampu lol kam je pošleš....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ziadna rampa ale rezaniu sa asi nevyhnem. Chcel by som ich hodit za za masku pred chladic. No uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Takze v patek jsem mel rano popojizdky... budiky uz zase hraly vsema barvama a co me dostalo, tak ze me to uz po treti zrusilo imobilizer... nastesti jsem uz vedel co a jak a najel jsem si pri poslednim nastartovani do garaze, abych si to doma mohl napojit Vagem a nakodovat.... tady maly vypis zavad z pristrojove desky Pátek,04,Leden,2008,09:00:53:30389 VAG-COM verze: SVO 704.1 Adresa 17: Přístrojová deska 9 závad nalezeno. 00771 - snimac ukazatele zasoby paliva (G) 29-00 - zkrat na kostru 01086 - snimac rychlomeru (G22) 06-10 - signal prilis velky - Sporadická 00779 - cidlo vnejsi teploty (G17) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadická 01176 - klic 65-10 - neopravnen - Sporadická 01312 - datovy BUS pohon 37-00 - defekt 01314 - ridici jednotka motoru 49-10 - zadna komunikace - Sporadická 01315 - ridici jednotka pohonu 49-10 - zadna komunikace - Sporadická 01197 - datovy BUS pohonu: nespravny stav softwaru 35-00 - - 01316 - ridici jednotka ABS 79-00 - prosim;prectete pamet zavad Takze jsem se nastval a jel do skodovky... ukazoval jsem jim vyplaz z Vagu, pokrcily rameny a rekly... " to bude budikama". Noooo, otocil jsem se na pate a jel do dilny kde je fabulka jak doma, s klukama jsme nad tim premysleli. Az pres par telefonu jsme se dostali k nejakemu machru co se tyce elektroniky v aute. A bylo jasno. Zavada: spatne startery HIDek. Zduvodneni: svetla jsem napajena pres pristrojovou desku a jelikoz startery osciluji na jine frekvenci, nez cele rezim auta, vyhazuje to takove chybi v zavislosti na premene napeti, atd.. Oprava: napojit Hid sadu samostatnym napajenim pres pojistku primo z baterky. A vysledek: pristrojovka je uz od te doby konecne v pohode, zadne chyby se me zatim na VAgu neukazaly. Lec radio porad chrasti pri zapnuti... Musim se kontaktovat s vyrobcem a uvidime co a jak, ale to nejhorsi je uz snad za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak klobuk dolu kamo, najst sikovneho odbornika to da veru prace dost. Musim konstatovat ze 90 % sevrvisov vie prd o tom ako opravit alebo najst zavadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Honzíku: kontaktuj výrobce, musí ti je vyměnit. Já jsem se s tím osobně taky setkal. Při montáži na mém autě, mně rádio nehrálo. Odpojil jsem jeden startér a bylo to OK. Startér mi bez problémů vyměnili. Nyní je vše OK. A ještě ti doporučuji, abys zapínal světla z malinkým odstupem po nastartovaní (ustálí se napětí). Závěrem bych řekl, že LEVNÉ HID SADY NEZNAMENAJÍ ÚSPORU PRO PENĚŽENKY, ALE NAOPAK, (JSOU I VYJÍMKY). Já už mám nyní spolehlivý zdroj, kde je kvalita i záruka zaručena, i když cena není nejlevnější. A navíc, mám HID sadu s výbojkama H7-r, které mají clonítko a neoslňují. (alespoň ne tak, jako ostatní) A pro úplnou funkčnost a minimum problémů doporuči používat zátěžové moduly (relé), kdy se minimalizuje spálení startéru. Výbojky tak náchylné nejsou, ale startéry ano. POkud je to takhle zapojeno, pak přijedu k prodejci, on se podívá, řekne v čem je problém, vymění a je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 hod nějaký kontakt na ten zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 xenonman hid sady patice h1/h3/h7/h7r/h11 - hlinikove kufry - nejlepši dostupná kvalita v CR - český návod - tech podpora - součásti balění relátka a schéma pro zapojeni - záruka 24 měsiců - bez připlatku volba světla 4300/6000/8000k cena 4000 vč dph /3361 bez dph pro neplátce máme připraven bonus bixenon provedení h4/h13/9004/9007 - hlinikove kufry - té nejlepsi kvality - český návod - tech podpora - součásti balění relátka a schéma pro zapojeni - záruka 24 měsiců cena 4700 vč DPH / 3949 bez DPH, 5000 vč DPH / 4201 bez DPH nahradni výbojky skladem všechny patice teplota světla 4300/6000/8000k original xenony nahradní vybojky d2s/d2r/d1s teplota světla 4300/6000/8000 startery k original xenonum nové vw/hella/valeo zastavby bixenon provedeni, upravy lamp, lesteni a kompletni renovace xenon lampy sluzby - upravy RJ pro xenony, diagnostika - cipovaní - lakýrnicky služby - repase vstřiků - autoklempiřské práce - komplení sprava vozového parku aktualni seznam xenon lamp na prodej - skoda octavia II - nova elektronika, kompletni do konce mesice cena 7800,- vč upavy RJ - audi a4 - 01 vejs kompletni bixenon svetlomety cena 13tis nova elektrnoika - audi a8 - 00 vejs spise na nahradni dily - vw golf V - kompletni bixenon svetlomety, nova elektronika cena 13tis - ford c - max - kompletni bixenon svetlomety nove cena 13tis - ford focus - kompletni bixneon svetlomety nova elektronika cena 13tis - land rover - kompletni bixenon svetlomety, nove cena 13500,- kontakty: tel:608818171 mail:xenony@seznam.cz www.xenony.kvalitne.cz icq:220945944 jsme platci DPH klidně se zmiňte o mně, on už bude vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 super, ale ja prave nejak nesetril... to je ten problem... a stejne se me to nevyplatilo... jinak budu kontaktovat vyrobce... JOGOFOGO, napis me cislo na neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.