Host Reso Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahojte vsetci, mam jednu otazku dnes som sa flakal po nete a nasiel som zpar 100 fotiek kde fabia RS nema xenony pritomto bola 1,9 TDI 96KW 130 HP.A mala sedacky RS interier budiky proste uplne vsetko viete mi povedat preco niektore Fabie RS maju xenony a druhe nie ?? PS:neboli to ziadne RS kitya podobne originalne RSky len bez tych svetiel dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 do inych zemi sa davali xenony za priplatok sa mi zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 to bude tím, že některé RS na vývoz xeny neměly nebo byly po bouračce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Taky mám ten dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Taky mám ten dojem. A nemohlo to bejt prostě tim že když si kupuješ RSku tak prostě řekneš že nechceš xenony? Přece to pro ně nemůže bejt takovej problém ne? Sice nevim jakej blázen by je nechtěl, ale kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 To je totální nesmysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Už se to tu řešilo, v zahraničí byly RS-a bez xenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ale potom kazda 3 Rs je buracka?? to sa mi nezda ved mam aj kdesi fotky fabie kde ma najazdenych 13 KM anema xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ale potom kazda 3 Rs je buracka?? to sa mi nezda ved mam aj kdesi fotky fabie kde ma najazdenych 13 KM anema xenony Tak to ale určitě nebylo v ČR ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jj ani na slovensku ale vo Francusku a v grecku ale v grecku boli aj 1,4 116 konove a aj 1,9 TDickove a xena nemali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jj ani na slovensku ale vo Francusku a v grecku ale v grecku boli aj 1,4 116 konove a aj 1,9 TDickove a xena nemali Tak proč zakládáš téma když jsi to už četl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.