Přejít na obsah

gogocik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem gogocik

  1. Tak výměna napínáku provedena, rachot zůstal a ještě zesílil. Asi dám zpátky ten, co tam byl.
  2. Tak jsem si koupil taky ten uváděný napínák, jdu ho 7.8. měnit, tak jsem zvědavý. Bude to už 3 napínák, co tam dávám. První byl s rozvodama, druhý byl měněn po měsíci v Unicaru a nyní tento. Jestli to bude znovu rachtat, tak už s tím nebudu dělat nic. Uvidíme.
  3. Dělá to na volnoběh, za jízdy to slyšet není. Je jedno, jestli to je teplé nebo studené. Jde mi hlavně o to klepání.
  4. Tak už došlo i na mě, dnes jsem ho musel nechat vyměnit. Měl jsem tam původní 6RF199555D a nechal jsem tam dát 6RF 199 555 H. Doufám, že vydrží. Až mě překvapilo, že to původní D vydrželo 133 t km.
  5. Mám dotaz, nevíte co by mohlo být to klepání v motoru? 20180607_144520.mp4
  6. Kde jsi koupil ten díl? Nemůžu ho nikde najít. Mi v Unicaru Ostrava měnili znovu napínák za nový (po výměně rozvodů), ale stejně mi to drncá. Ne tolik hlasitě jako předtím, ale drncá.
  7. Měnil jsem ho hned po rozvodech - Castrol 5W-40 Magnatec C3.
  8. Tak jistý si být nemůžu. Ale na horním víku je vidět, že ho přetěsňovali, takže snad jo. Jediná možnost pak je, abych to nechal překontrolovat v jiném servisu. Ale je fakt, že motor jede po nastartování tišeji, než před výměnou.
  9. Jen abys nedopadl jako já. Rozvody vyměněny a starty furt stejné. Jen během jízdy je to tišší.
  10. Můžu jen závidět, já najeto 125t km, nové rozvody a řehtá to furt.
  11. Já jezdím každý den, startování pokaždé stejné. Stává se i to, že zajedu cca 8 km pro manželku do práce, čekám 5 minut, než dorazí a start opět s rachotem.
  12. Mi to startuje 2-3 s jako traktor - viz má nahrávka. Prý je to normální. Zkus to natočit i s obrazem, je to lepší.
  13. Tak jsem to zjišťoval přesně, mám měněný řetěz, vodící lišty a napínák. Stejně mi to rachotí i když jsem zkusil dát nový olej. Tak nevím, kde je chyba. Přece po takové výměně by to dělat nemělo ne? Děkuji za odpovědi a nápady co s tím. Už mě ten rachot při startování nebaví. Po nastartování jede motor normálně potichu.
  14. Ale překvapilo mně, že to stále dělá kravál i po výměně rozvodů. Myslel jsem, že to bude už potichu.
  15. i předtím, jen trochu řehtal řetěz i během chodu motoru, tak jsem to pro jistotu nechal vyměnit
  16. Nahrál jsem 2x start za sebou, aby byl slyšet rozdíl auto.mp4
  17. Zdravím, mám Rapida r.v. 4/2013, 77 kw, najeto 125 t. km, dělalo mi to rachot při startování. Nechal jsem tedy vyměnit celé rozvody, ale rachotí to při prvním startu stále. Chtěl jsem to reklamovat, ale bylo mi řečeno, že jsou ještě špatné nadzdvihátka ventilů. To mi ale připadá jako blbost, když po nastartování jede motor potichu. Můžete mi někdo poradit? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...