Přejít na obsah

here

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem here

  1. Je to tak jak píšeš, jenom nikde není napsáno, že se filtr 02D598574 u Octavie II, tedy u Haldex II a IV generace má měnit. Všude ( servisní knížka, servisní list, ELSA ) je psáno pouze výměna oleje.
  2. here

    Octavia II SCOUT

    A ještě jedna fotka.
  3. Ten nosič je originál Škoda? Pokud ano, tak má označení LAS620002 nebo LAS620002A. Protože to A na konci možná znamená změnu zrovna právě v tom, že ten nosič tam nedržel tak jak měl. Nicméně mi připadá divný, že když se to dotáhne tím momentovým klíčem na tolik kolik se to dle návodu dotáhnout má, tak to tam musí držet jako čert. Právě přemýšlím koupit tento originál a nebo Thule. Do chvíle, než jsem četl Tvůj příspěvek, tak mi originál připadal lepší.
  4. here

    Octavia II SCOUT

    A tady představuji svého špinavého Scoutíka.
  5. here

    Octavia II SCOUT

    Můžete mi prosím někdo zjistit číslo náhradního dílu originálních koberečků s šedým lemováním ze Scouta. Díky předem.
  6. Každopádně si mechanik podle ETKY nafasoval tento filtr 02D 598 574, ale pak ho neměl kam našroubovat.
  7. Byl jsem vyměnit po 60tis olej + filtr v Haldex spojce u Octavie Scout 2,0TDI výroba 2007, m.rok 2008, tedy s Haldexem II. generace. V autorizovaném servisu mi bylo sděleno, že se mění pouze olej, filtr se nemění, protože tam prý žádný není. Prosím o radu. Ten filtr tam opravdu není a nebo ho v servisu nemohou najít, protože je na špatně přístupném místě?
×
×
  • Vytvořit nový...