Přejít na obsah

šakalino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem šakalino

  1. super existuje dilenska prirucka na vymenu rozvodu. vite kde stahnout?
  2. super pochopil sem ze potrebuji tuto sadu pripravku http://www.mojedilna.cz/Aretacni-pripravky-VW-Seat-Skoda-HTP-1-2-12V-6V-d348.htm pujcil by mi ji nekdo za par piv????? prirucka fabia 1,2htp https://www.uloz.to/!NG9MYHdhn/skoda-fabia-1-dilenska-prirucka-rar
  3. Ahoj kluci mám fabku 1.2 htp 47kw 2003r. A po výměně oleje mě první start dělá problém a auto Kucka .diagnostika hlásí p0106 problém s tlakem vzduchu v potrubí. Mechanik rádi zkontrolovat rozvody.zda to nepřeskočílo. Chtěl bych si to udělat sám. Poraďte mě někdo jestli to zvládnu na parkovišti s běžným nářadím. Chápu že sundám nějaký víčka na straně řetěz u a pomocí nejakych pripravku zmerim pozice.ozubenych kladek. Můžu něco podelat. Kdys to budu dělat poprvé. Díky za rady.
  4. to jsem tez vygooglil. ovsem nejsem zadny profi mechanik a tak nevim zda mam cistit senzor nebo egr ventil, nebo hledat problem jinde.
  5. Ahoj kluci, mam 1,2 htp12v, 47kw, rok 2003. Po vyměně oleje najednou při prvním startu motor se chce jakoby udusit. obcas se udusi a hned chcípne. kdyz podrzim plynem aby nechcipnul po par sekundach se uklidni a pak uz bezi bez problemu klidne si seveli. vetsinou vyskoci chyba P0106 chyba tlaku vzduchu. tato divny start je stejny at je motor teply ci studeny. asi jako ze po nastartovani se rizeni motoru nauci s tou chybou zit a prizpusobi se. pro jistotu sem vylil novej olej po par km a dal znova novou napln. sundal klapku sani a vycistil. byl pod ni hroznej sajrajt. zlepsilo se to o 50% ted kdyz je teplej motor uz to nechcipne jen zakolisa a chyba VAG hlasi P0106 manifold\barometric pressure sensor naskoci az po nekolika km jizdy a nebo az s druhym startem. pak chybu smazu. civky sem vsechny promeril maji 385ohm. svicky meneny pred 10000km, vypadali slusne zadny drsny karbon. zarazi me ze po minutce motor jede pekne prijemnym zvukem. mam dojem ze motor min tahne, ale mozna se me to zda, jelikoz na to ted koukam. Jak se pozna kdyby skocil retez? to by neslo vubec ne nebo by se to skubalo ne? vicko oleje je asi ok. kdyz ho sundam trese se motor s nim jede ok. palivovy filtr sem nemenil nekolik let. Vim ze podobne veci se tu resi a ctu to samozrejme. co bych mel hledat s touto chybovou hlaskou? Kde najdu MAP senzor, asi by chtel zkusit vycistit?
×
×
  • Vytvořit nový...