Přejít na obsah

Layonell

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Layonell

  1. Ahoj, Už jsme s technikem bezradní, takže zkouším sílu internetu. Na svý octavce(1.9TDi 77kW BXE 2006 320k najeto), mám dlouhodobě problém a to ohledně startování. Vždy jakmile najedu na půl nebo pod půl nádrže, jsou vždy problémy s prvotním startem(cca po 5hod. stání a více). Následující starty jsou v pořádku. Při sepnutí elektriky, kdy spíná čerpadlo, je slyšet nepravidelný průtok paliva, ale jen pokud jsem s nádrží pod půlkou, s plnou nádrží neslyším takřka nic. Auto, resp. motor jezdí bez jiných problémů a nemůžu na auto dopustit. Má již s tímto někdo nějakou zkušenost. Jsem rád za každou radu. Děkuji všem.
  2. Ahoj, potřeboval bych radu. Zapojoval jsem parkovací kameru a zkoušku jsem prováděl při nenastartovaném autě. Kamera ukazovala a všechno bylo v pohodě, ale když jsem nastartoval a zařadil zpátečku, tak kamera neběží, nevíte v čem je chyba?? Předem DÍKY
  3. Ahoj, našel jsem tě na jednom fóru ohledně parkovacích senzorů, tak jsem si říkal, že se tě zkusím zeptat. Potíž je ta, že po zařazení zpátečky zazní dlouhý tón a na diagnostice mi to píše chybu na jednom čidle, ale zase je doba, kdy mi parkovací senzory fungujou bez problému. Může být načnutý čidlo a nebo kabeláž k čidlu??

×
×
  • Vytvořit nový...