Přejít na obsah

Koky999

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Koky999

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím. Má někdo RCD330 na Octavii 2 s multifunkčním volantem před FL? Rádio už mám, funguje parádně, jsem spokojen, ale zajímalo by mě, jestli má cenu řešit výměnu volantu za multifunkční, jestli to na rádiu funguje (případně i v Android Auto). Díky za info.
  2. Věděl by někdo číslo pod jakým najít piny do toho pojistkového boxu zboku palubky? Ty co jsou na kabelech (viz obrázek výše) tam nepasují. Koukal jsem, že uvnitř jsou trochu jiné, do tvaru T.
  3. Zdravím, mám origo elektroniku pro tažné i s kabeláží a mám dva dotazy. Mám Octavii 2 MR2006. Dle elektrického schéma se mají zapojit do pojistkovky 4 kabely (to je v pohodě), ale mám je jinak barevné, než by měly být (sice to asi není problém, ale raději se zkusím zeptat). Větší oříšek je pro mne ta druhá část. Kdosi sem dával tento návod, že je to stejné https://www.svcgroup.cz/pdf_ml_el/SK017D1_17660.pdf U kroku 17. Chápu, že mám připojit na konektory G a E, ale odtud zase na konektor dodaný s jednotkou tažného a zapojit zase na ní? Takže kabel jde přes jednotku centrální elektroniky a z ní zase zpět do jednotky tažného? Proč se to zapojuje takto dvakrát do stejného místa? Nebo mi něco uniká? Dle schéma škodovky mají být 2 kabely do jednotky centrální elektroniky a jeden na snímač brzdového pedálu, ale není to tam takto rozdvojené. (na fotce je ještě konektor z novějšího modelu předchozího majitele). Díky za rady!
  4. Koky999

    Střešní box

    Witmann: Já mám tu klasickou prutovou dlouhou, sklopnou, tak uvidíme. Díky za info.
  5. Koky999

    Střešní box

    Zdravím, měl bych dotaz na majitele O2 před faceliftem a velkými boxy typu např. XX-Line od Neumanna apod. Jak to řešíte s rádiem, resp. anténou? Co jsem koukal, tak anténa asi musí dolů a pak bude signál dost mizerný. Díky.
  6. Zdravím, vyměnil jsem na své Octavii 2 před faceliftem BSG z 21bit na 30bit Highend (3C8937049E) kvůli corneringu, vše nakódoval stejně (ověřil dle screenshotů nastavení ze staré jednotky), ale mám pár problémů. Přední stěrače stírají, ale ostřikovače neostřikují. Po přitáhnutí páčky je slyšet pod volantem cvaknutí, ale nic, čerpadlo se ani neozve. Naopak pokud zapnu zadní stěrač, tak okamžitě a neustále ostřikuje. Zadní ostřikovač se stěračem se občas také zapne při zařazení zpátečky. Zadní obrysová světla (levé i pravé) navíc hlásí vadnou žárovku, přes to, že jsou v pořádku. Zkusil jsem vrátit starou jednotku, stěrače už fungují, obrysová světla vlevo ano, ale naopak mi nesvítí skoro celá zadní pravá strana (zadní, zpětné, obrysové, brzdové, mlhové), v interiéru se mi nerozsvítí při otevření dveří ani vpředu ani vzadu (při přepnutí ručně zapnuto však svítí). Tušíte někdo, jestli je moje chyba v při kódování (kontroloval jsem 2×) nebo jestli to může být vadnou BSG jednotkou? Ale to by musela odejít i druhá, nebo si to auto normálně ze mě dělá blázny :-( Děkuji za jakoukoliv radu.
  7. Zdravím, vyměnil jsem na své Octavii 2 před faceliftem BSG z 21bit na 30bit Highend (3C8937049E), vše nakódoval stejně (dle screenshotů nastavení ze staré jednotky), ale mám pár problémů. Přední stěrače stírají, ale ostřikovače neostřikují. Po přitáhnutí páčky je slyšet pod volantem cvaknutí, ale nic, čerpadlo se ani neozve. Naopak pokud zapnu zadní stěrač, tak okamžitě a neustále ostřikuje. Zadní ostřikovač se stěračem se občas také zapne při zařazení zpátečky. Zadní obrysová světla (levé i pravé) navíc hlásí vadnou žárovku, přes to, že jsou v pořádku. Tušíte někdo, jestli je moje chyba v při kódování (kontroloval jsem 2×) nebo jestli to může být vadnou BSG jednotkou? Děkuji za jakoukoliv radu.
×
×
  • Vytvořit nový...