Přejít na obsah

mopmv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mopmv

  1. a kde je umístěná ta řídící jednotka těch mlhových světel s corner funkcí ?. Jinak mé vozidlo je Roomster Scout, 1.4. benzin, navíc ESP
  2. mám dotaz už někdo dokodovával corner funkci mlhovek na roomstra . byl jsem o víkendu na montáži tempomatu a Honza72 mě řekl , že v mém případě výbavy by to měla být jenom otázka dokodování, tak se ptám zda to již někdo zkoušel nebo nad tím také uvažuje.
  3. ahoj, měl jsem stejný problém, dostal jsem je od manželky k vánocum na roomstra scout, zjistil jsem při montáži , že také přesně nesedí. Přesnému dosednutí totiž brání nepatrně vždy ty výstupky , které jsou na plechovém disku jenž se dáva na roomstra. Já jsem vše vyřešil tak, že jsem nepatrně odbrousil (cca. 2 mm) hranku vnitřní strany poklice vždy pouze v místech kde se dotýká s výstupky na disku , po této drobné úpravě disky bez nejmenším problému dosedly a drží . JInak mám ještě vyzkoušeno , že na disku roomstru , který má výše uvedené výstupky sedí bez úprav poklice jenž se dáva ná základní disky u Octavie II.
  4. mopmv

    roomster na 17

    Ahoj , snad ti trochu pomůžu, jsem již od řijna štastným majitelem Roomstra SCOUT, také jsem dumal nad velikostí kol, ale nakonec jsem se po osobním svezení s modelem na 16" a na 17" kolech rozhodl pro 17" kola. Můj subjektivní pocit z tvrdosti jízdy na 16 a 17 kolech byl takový , že vlasně pomalu ani rozdíl žádný není a to jsem se skutečně snažil o jízdu na co nejpestrejších površích (kosky, horší asfalt s výtluky atd.) Jediný větší rozdíl co jsem pozoroval byl nepatrně větší valivý hluk od pneu Dunlop Sport MAX co jsou na 17" , oproti o něco klidnějším pneu BRIDGESTONE co jsou na 16". Nakonec zvítězilo srdce nad rozumen a zvolil jsem 17" kola , na těchto je R.Scout úplně někde jinde to mi věř, rozhodně nelituji. Pravda je , že cena 17" pneu je oproti 16" taky trochu jinde , ale to už si musí každý přebrat sám před sebou nebo před manželkou :-)) . K otázce barvy mohu uvést, že jsem na začátku mé volby chtěl také capuchino (praktická barva na údržbu) , ale když jsem v této barvě potkával stále více a více roomstrů a jiných škodovek , tuto jsem zavrhl a rozhodl jsem se pro šedou satin , která je na tomto modelu stejně jako na Octavii Scout z mého pohledu také velmi krásná a stále málo rozšířená. Pokud máš ještě nějaký dotaz tak se klidně zeptej rád poradím , když jsem toto auto kupoval já tak jsem také sháněl zde na foru informace , ale tehdy nebyl Roomster Scout zde ještě tolik rozjetý .
  5. mopmv

    Zimní pneu

    tak už je mám doma Semperit speed grip 185/60 r15, ( cena 5.080,-Kč/4ks). Roomster Scout se už těší, i když musí říci , že na těch 17" hliníkách je krásněj.
  6. mopmv

    Letní pneumatiky

    Tak i já žádám o radu všechny zasvěcené , lze jako zimní pneu na Roomstra o roz.195/55 r15 , použít i alternativne zimní pneu o roz. 185/60 r15, případně 185/65 r15. Jelikož jsem v současné době již štasným(neštasným) čekatelem na Roomstra Scout připravuji si tímto dotazem půdu pod nohama (respekt. kolama ) na nastávající zimní období. Jako budoucí zimní pneu na mojeho Room. Scoutíka mám jíž tzv. "v merku" zimní pneu zn. Semperit Speed-Grip
  7. mopmv

    Spotřeba

    Jsem se Scoutem spokojený. Výkon motoru je vyvážený. Mohu srovnávat s Octavií 1.6 i s 2.0 TDI a myslím si že výkon odpovídá té motorizaci. Vyzkoušel jsem i manuál 1.6 a řazení Tiptronicu je skoro stejně rychlé a přesné. Při předjíždění na dálnici je lepší přepnout na Sportovní řazení, ale v běžných českých podmínkách je Déčko postačující. A co se týče rozjezdu na semaforu, tak nemusím nikomu připomínat kdo jede první :-) Pokud se jede s tempomatem, tak mě pouze rozčiluje že po přibrždění se tempomat snaží brutálně rychle vrátit na nastavenou rychlost, což má vliv na spotřebu. Kdž jedu bez tempomatu, tak to tak netočím. úplně to sem nepatří i když k vlivu na spotřebu je. Jak se ti líbí na scoutu Aaron71 ty kola 16" , nepřemýšlel si o těch 17 " kentaurech nebo to už je i na 1.6 moc brutálně velké s malým profilem. Mám teď před objednáním Ro. Scout docela dilema jestli vzít k 1.6. jenom paket s ESP(15.000,-) , nebo paket Active (ESP, 17" kola......., za 16.000,-) ???
×
×
  • Vytvořit nový...