Přejít na obsah

Fajkus Martin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Fajkus Martin

  1. Teď jsem natíral spodek O2 fl, co šlo jsem sundal no hnus!!!! Rok výroby 2009 první majitel. kvalita laku děs. Na celém autě tak 10 nádorů. Pod podběhy rezavé všude kde se dotýká cokoli kastle. Hlavní bodové sváry všude rezavé. Zadní strana u výfuku o 50% horší než u nádrže. Podlaha v mistech pod zadními sedadly také chycená..... No jsem pěkně naštvaný.  Třmeny rezavé no to je škoda mluvit. Musím konstatovat že fabia 1 r.v. 2005 byla zdravější. Buď mám smůlu nebo musím konstatovat že škodovka=problémovka.

  2. Zdravím, setkali jste se někdo s tím že v parných dnech jako byl dnešní, auto na slunci celý den a Amundsen se sice zapne po nastartování ale žádný zvuk nejde přidat volume a v paměti žádná stanice. Nenačte CD ani SD. Až se trochu vychladí interiér tak pak to po startu šlo. Stává se to? Díky

  3. V 10. 12. 2014 na 21:01, TomášB napsal:

    Na Octavia 2 FL mi odešlo čidlo nivelace na přední nápravě a světla se "zaparkovaly" do spodní pozice.

    Po výměně čidla funguje nivelace jen pravého světla. Po nastartování se provede oběma světly pohyb od sebe k sobě, ale nahoru dolu jede jen pravé světlo. Ve škodovce, kde dělali výměnu čidla, mi sdělili, že asi odešel motorek nivelace ve světle a že u nich jedině výměna celého světla.

    Prosím je nějaká šance motorek ve světle znovu zprovoznit nebo ho vyměnit? díky za rady

     

    Čau. Mohu se zeptat jak jsi dopadl s tou to závadou? Mám asi stejný problém. Čidlo náklonu jsem vyměnil, odešlo. Teď se pro štěstí pohnou obě světla do stran ale nahoru a dolů jen levé......výsledek je toto viz. Foto. Před závadou čidla vše fungovalo.

    C3A20D31-81CC-4AB8-A954-204A417D99D5.jpeg

  4. Poprosím o radu.

    -odešlo čidlo náklonu xenonu přední. Chyba na palubě, světla spadly dolů. Koupil jsem na vrakáči nové, vyměnil, chyba zmizela ale..

    - nastartuji zapnu světla, ty se kalibrují do stran a jen levé nahoru a dolů. Právě se nahoru nehne a zůstalo dole.

    - diagnostika ní žádná chyba.

    Nevíte čím to? Světlo jsem rozebral ale není vidno co spravit. Před tím vše frcelo.

    76EF6C41-15F3-4477-B316-737A3E323C43.jpeg

  5. Díky za podněty. Ta hadicka ostřikovače je někde pod tapecem? Pokud jo, tak zkontroluji. Nicméně jsem k tomu čichl a nevoní to jako voda z ostřikovače. 

    Včera jsem vysušil a před chvílí fotil... Opět orosení mírně na plechu. Nepršelo a auto stojí na rovině. Foto zde nedávám není to vidět.

  6. Zkoušel jsem vše i hadici, vapku, a nikde jsem nic nenašel.... No chtěl jsem se poprat zda nemá někdo podobnou zkušenost. Vysuším to a budu pátrat. Jak bude voda doufám foto s vodou. Teď to mám utřeno.

    2109D3BB-A50C-4EE9-BEEF-5A632AF97ABC.jpeg

  7. Dobrý den, tak jsem si to tu načetl ale já mám vodu úplně někde jinde. Mokro v místě kde se lepí identifikační nálepka. Nechapu odkud ale nálepka je rozmočená a já Netuším odkud tam teče.

    Viz foto.

    0EE10212-A10C-460E-9435-0E5BA8FE4C47.jpeg

×
×
  • Vytvořit nový...