Přejít na obsah

SaVage

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SaVage

  1. Borci mám takový speciální problém a nikdo si už neví rady, auto mi netahalo, tak jsem řešil diagnostiku(nic neukazuje) a po výměně turba, podtlakových hadic, váhy vzduchu mi auto pořád když má vyšší zátěž to znamená nad 3000 otáček a nebo když jedu naložen, tak auto vůbec nechce táhnout, neboli turbo nechce jet a jsou malé vibrace do pedálu, zkoušel jsem vytáhnout hadici z baňky od turba a fouknout do ní jestli bude držet tlak, ale podařilo se mi ji profouknout a přišlo mi jako bych ten vzduch slyšel u tandemového čerpadla, tak jsem koupil použité, ale dělá to úplně to samé a ten zvuk když do toho fouknu je úplně na stejném místě. Nevíte někdo kde ještě hledat chybu a nebo jsem měl pech a sehnal špatný tandem??
  2. Borci hezky to tu je popsané, jen mám teda dotaz, když je budu měnit, tak k sedačkám dá se říct nepotřebuji nic jen kabeláž a spínače na výhřev zadek předek, jinak všechno napojím do ŘJ a tak jak píše a ukazuje SUP1???
  3. Chci se zeptat náhodou na superba 1 2003 rok to bude fungovat a pokud ne, neznáte nějaké aplikace, nebo programy pro Elm327 pro nakódování stahovaní oken přes DO???
×
×
  • Vytvořit nový...