Přejít na obsah

Jumbo78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jumbo78

  1. Já si jedu příští týden pro nového Kamiqa (skladovka ve Style). prodejce mi nejprve řekl, že dostali informaci, že to jde. Teď se vrátil z dovolené a pro změnu mi řekl, že to zatím nejde, že škodovka to ještě neuvolnila Tak teď babo raď... Půjde to v budoucnu?
  2. Ahoj všem. Mám Kodiaq 2016 a blbne mi pravý přepínač (rolovací) zobrazení údajů na "Maxidotu". Někdy reaguje, někdy ne. Ve škodovce mi řekli, že se musí vyměnit tlačítka - prý odcházejí kontakty. Chtějí za to s prací zhruba 5 200 Kč. Neumí to někdo vyměnit mimo škodovku? Děkuji
  3. Ahoj. Možná blbý dotaz - mám Kodiaqa 1,4 TSi 4x4, 11/2016 - má Apple CarPlay přes kabel. Je možné nějak "nakódovat" bezdrátový ACP? Nevyznám se v tom, tak se možná ptám blbě a proto se omlouvám. Děkuji a přeji krásný večer všem.
  4. Já si dnes taky všiml zamlžení. Obě přední světla i mlhovky. Nezmizelo to za celé dopoledne, co jsme jezdili. Auto je ještě v záruce, tak to budu řešit.
  5. Chtěl bych se zeptat, zda se dá Coming home/leaving home nakódovat, aby se spouštělo, i když není přepínač světel v poloze auto, ale na normální světla?
  6. Nevíte o někom, kdo umí kódovat na severní Moravě? Popřípadě Olomoucko? (někdo ověřený) Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...