Přejít na obsah

Jedna

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jedna

  1. Ahoj, podařilo se Vám to nějak vyřešit? Mám úplně ten stejný problém jako ty. Mám Škoda Rapid MR2019 Monte Carlo - rádio s navi (amundsen?). Tak 2 z 10ti pokusů se telefon nepřipojí, nutno resetovat rádio podržením zapínacího tlačítka rádia. Telefon už mám za tu dobu auta třetí, takže telefonem to není. Všimli jste si toho, že při nefunkčnosti připojení Bluetooth nejde ani aktivovat Android Auto, a Smartlink pořád píše "Smartlink se spouští.." a nic se nestane do resetu rádia? Diky za info
  2. Ahoj, kdyby měl někdo zájem, tak prodávám kabel z Číny. Zkoušel jsem ho a je funkční. Soft bych Vám poslal skrz odkaz. Popis kabelu - 2019 New Arrvial Vagcom HEX V2 Interface VAG COM 18.9 VAG COM 18.9 FOR VW AUDI Skoda Seat Vagcom 18.9 English +17.1.3 Czech Důvod prodeje je takový, že se bojím sám do toho rejpat.. Moc se v tom nevyznám. Kdyby měl někdo zájem, tak prosím o kontaktování do zprávy. Prodáno
  3. Ahoj, díky moc všem za rady.. Do techničáku jsem koukal a mám tam psáno 88H, ten rychlostní index řešit nebudu a vezmu tedy s tím T.. A jestli 84 nebo 88 - je tam rozdíl cca 60kč, vezmu 88. A jinak co jsem četl i recenze od uživatelů, tak si ty Hankooky chválí.. Rodiče je mají na Rapidu také, nějaké dvě zimy a drží to dobře, nejsou ani nijak extra hlučné.
  4. Zdravím, vybral sem po delším váhání zimáky a chtěl bych se Vás zeptat na názor.. Budu kupovat Hankook Winter i*cept RS2 W452 185/60 R15, které vycházejí v testech relativně dobře.. Chtěl bych se zeptat, zda musím brát 88T XL nebo stačí 84T? Jaká je Vaše zkušenost? Mockrát díky.
  5. Děkuji za odpověď.. Sehnal jsem kabel z Ali (2019 New Arrvial Vagcom HEX V2 Interface VAG COM 18.9 VAG COM 18.9 FOR VW AUDI Skoda Seat Vagcom 18.9 English +17.1.3 Czech cca za 700Kč) když pojedu přesně podle Vašich návodů, není nějaká možnost, že bych to mohl nějak pokazit? Mám z toho trochu obavy, nikdy jsem se do ničeho podobného nepouštěl.. Ještě jednou děkuji za odpověď a omlouvám se trochu hloupý dotaz..
  6. Ještě otázka.. Když je to auto v záruce a dokóduju tam například ten posilovač na dynamic a to protočení ručiček, tak nejspíš ztratím záruku, je tomu tak?
  7. Ahoj, mockrát děkuji za odpověď, aspoň někdo je tu ochotný :-) Objednával jsem nějaký kabel z číny, tak to snad bude fungovat..
  8. Já se jen slušně zeptal, protože sem nikde odpověď nenašel..
  9. Ahoj, měl bych otázku na to kódování řízení.. Mám Rapida 1.0 TSI, 81kw, rv. 2018, půjde mi dokódovat řízení na sport? Případně jestli půjde také kontrolka těch potkávaček, ručičky a výhřev okna se zrcátky? A je to případně někdo z Plzně, kdo by to (a za kolik) dokázal? Mockrát díky!
  10. Někdo z Plzně tu umí kódovat? Prosím SZ
×
×
  • Vytvořit nový...