Přejít na obsah

Kallath

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Kallath

  1. včera jsem absolvoval první servisní prohlídku po dvou letech a bylo mi oznámeno, že se na mne vztahuje servisní akce - kompletní výměna převodovky, snad nějaký potenciální problém s možností vniku brzdové kapaliny do převodovky, (moc jsem nepochopil jak by k tomu mohlo dojít ale odborník nejsem) víc info zatím nemám. Servis každopádně objednal novou převodovku a dají mi vědet, nejspíše příští týden, tak případně pak napíšu o jakou konkrétní servisní akci se jedná

     

    jedná se o motor 1.0 TSI 70kw 5 kvalt manuál..

  2. sice mám Kamiqa, ale technickej základ je stejnej tak se (možná blbě) zeptám. Přípravu na tažné jsem neobjednával, ale v TP hmotnosti zapsané jsou. Znamená to že tam ta příprava je nebo jen někde udělali chybu? Případně dá se ta příprava na autě poznat?

  3. jo máš pravdu v ceníku Scaly to je, ovšem je divné že je to jen u Scaly a nikoliv u Kamiqa, a není to ani v konfigurátoru. Takže otázka je zda je to chyba v ceníku nebo chyba v konfigurátoru. Spíš hádám že je to chyba v ceníku, i když bych se rád pletl :(

  4. u Style zcela jistě (já už ji klimatizovanou nemám), u MC předpokládám také není jelikož to zmizelo z popisu stejně jako u Style, teď je tam jen "Odkládací schránka před spolujezdcem, osvětlená"

     

    Scala o ni mimochodem přišla taky..

    • Líbí se mi 1
  5. před 10 hodinami, griveous napsal:

    Musejí se lapače nějak podlepovat nebo něco podobného aby nedrhly o lak ?

     

    Tak to je asi na tobě, ale myslím že to není potřeba. Není to pohyblivý díl, drží tam docela fest, ale na rovinu nedoléhají úplně až na lak zůstala tam malinká mezera. Počítám s tím že je vždy při přezouvání budu sundavat a vyčistím to pod nimi

  6. Instaloval jsem je ze stejného důvodu teď o víkendu při výměně kol. Není to nic složitého, jen je potřeba vyvrtat jednu díru do předního podběhu. Účinnost ještě vyzkoušenou nemám, zatím nebylo kdy, ale doufám, že to aspoň trochu pomůže ;)

  7. nový ceník od 1.4.2020, celkem podstatné zdražení všech motorizací od 11k do 20k (CNG, 70kw a 110kw TSI o 20k, 85kw TSI o 15k a nafta o 11k)

     

    btw z ceníku vypadla prodloužená záruka na 5 let/150k km za 7700 a už je dostupná jen 5 let/ 100k km, ovšem za 9000,- (dříve za 2000,-)

    ta prodloužená záruka se týká všech modelů, její cena je pro každý model jiná

     

    nevím jestli si škodovka vybrala pro zdražení ten správný čas..

     

     

    kamiq-cenik.8bcde9e5fb1e26a7daf48d3f817dbe78.pdf

×
×
  • Vytvořit nový...