Přejít na obsah

bujko7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil bujko7

  1. Zdravím, mám takový problém. Mám superba 2.0 tdi 125kw cfgb 2010. Při prvním startu třeba po 12 hodinách mi auto začne na cca 10 vteřin hrozně bouchat a u toho kolísají otáčky. Po těch 10 vteřinách se to srovná a celý den klid. Druhý den zase stejny problém. Při napichnuti na vag mi ukazoval při startu čtvrtý vstrik velkou hodnotu 3, tak jsem si řekl že je to asi vstrik. Dal jsem repasovaný a vubec žádná změna. Takze uz nevím co by to mohlo bejt. Neměl někdo podobný problém? Jinak auto jezdí v pořádku. Žádná ztráta výkonu ani nouzak. Jen ten první start je špatný.

  2. Zdravím, mám takový problém. Mam S2 před fl 2.0 tdi 125kw CFGB manuál. Když auto stojí přes noc, tak skoro pokaždé, když jdu ráno do auta, tak musím startovat auto přes ruční brzu, protože brzda je uplne tvrda. Po startu uz se uvolní. Nevíte čím by to mohlo být? A nejlíp co rovnou vyměnit. Určitě se s tím někdo uz setkal. 

  3. Ano to je přesně to, že to je radio z roku 2008. Já mám superba 2014 a oni tam hodej 6 let starý radio. Malý displej, filmy jenom přes originál DVD, přes sd kartu jde jenom hudba. Je to proste radio, který patří do roku 2008. Proto shanim něco chytrejsiho a s větším displejem. 

×
×
  • Vytvořit nový...