Přejít na obsah

Juriss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Juriss

  1. Juriss

    Letní pneumatiky

    Mezi číňany bych je úplně neřadil je to japonská značka v koncernu Michelin a vyrábí se v Evropě jen jsou v EU krátkou dobu tak zkouším jestli už někdo nemá zkušenost.
  2. Juriss

    Letní pneumatiky

    Má tu někdo zkušenosti s pneu od firmy Riken?
  3. Juriss

    Letní pneumatiky

    Čaute, Máte někdo zkušenost se zápisem dalšího rozměru pneu do TP? Páč cenový rozdíl u Nokian iline je mezi 195/55/r15 a 195/65/r15 je 900 na jedné gumě tak už by se možná vyplatilo strávit nějakou chvíli na úřadě. Dík za info kdyby měl někdo zkušenost ;)
  4. Čau, Nemáte někdo tip, odkaz na protiskluzovou vanu do kufru kombíka F2 co fakt funguje a udrží věci na místě. Dík a rady.
  5. Čau, jen tak pro zajímavost tento týden jsem nechal dělat rozvody a na původní z fabriky bylo najeto 190k km. Modelový rok je teda 2014, ale je vidět, že když je na směně při výrobě zrovna dobrá partyja vydrží to dost ;)
  6. Ok dík za info chlapi. Teď v zimě rachotí ~2s po každým studeným startu což jak jsem tu vyčetl je klasika tohoto motoru a to samé mi řekli i ve dvou autorizácích, že to kvůli tomu nemá cenu k nim vozit. Uvidím jak se bude chovat na jaře až se zvednou teploty páč jsem ji pořizoval v prosinci. A kdyžtak ji pošlu na výměnu napínáku. Ještě jednou dík ?
  7. Čaute, Máte někdo zkušenosti s motory z konce výroby? Pořídil jsem fabii z roku 06/2014 počítám, že tam už by měly být poslední verze rozvodů už od výroby tudíž už by se člověk teoreticky neměl čeho bát. Nebo se pletu?
×
×
  • Vytvořit nový...