Přejít na obsah

Ludekl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ludekl

  1. Relátko 109 bylo v pohodě. Bylo to spínací relátko v alarmu. Měl jsem tam jedem imobilizační okruh volný, tak jsem to přepojil a uvidíme dál, ale na 90% to bylo alarmem. Jinak díky všem
  2. Zdravím a prosím o pomoc. klíčenkou odemknu auto, strčim klíč a otočim a nejde žhavení.Motor točí. Mám tam alarm od Jablotronu asi 2,5 roku. Při připojení se VAG nedostal na řídící jednotku motoru. Je možné, že přes imobilizér v alarmu je přerušené napájení ŘJ? Nebo mě napadá i snímač v zapalovací skříňce. Víte někdo co s tím? díky moc.
  3. Chce to změřit odběr při vypnutí úplně všeho, nejspíš je to někde nějaký kraťas, mě takhle baterku vybíjelo rádio, můžou to být i přidřené dráty.
  4. Ludekl

    kontrolka ABS

    Mám ten samí problém. U mě to dělá jeden snímač na kole. Jeho čelní plocha je orezlá a tím pádem nefunguje. Musím ho vyměnit. Stojí cca 1300,- Jinak pokud svítí kontrolka ABS tak tento System NEFUNGUJE a je dočasně vyřazen z provozu. Už jednou jsem senzor vačistil od rzy, ale vydrželo to tak 14 dní.
  5. To nevím, ale zkusil bych projít veškeré silenbloky, občas jeden někde nešikovnej stačí. Nebo počkat až to začne dělat i jiných otáčkách nebo při záběru na zpátečku.
  6. Octavia combi 1,9TDI .Ať tahám jak chci tak sedačku nemohu odklopit, zřejmě je tam něco v..Nedá se to nějak rozdělat a opravit? Zatím se mi to nepovedlo a musím ji odklápět šroubovákem.
  7. Octavia combi 1,9TDI.Když otočím klíč do polohy,kde se rozsvítí kontrolky, nesvítí kontrolka dobijení. Alternátor i kostra je OK. V knížce píšou ještě o prasklé žárovce nebo chybě v počítači.Žárovka ale vyměnit nelze, neboť je SMD na desce. Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Nový budíky stojej kolem 6-7000.
  8. Mám problém. Stěrače si dělají co chtějí. Cyklovač jak kdy a když je chci vypnout úplně, tak běží ještě několik cyklů. Relátko je v pohodě. Tak nevím jestli je to elektronikou nebo přepínací páčkou. Nestalo se vám to někomu?
×
×
  • Vytvořit nový...