Přejít na obsah

Amos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Amos

  1. Tak jsem vyměnil pant a dveře stále drhnou(spodek dveří chytá o kasli).Je to asi tak ve čtvrtině k pantům.Zkoušel jsem i nastavení dveří a už nevím cím to může být.Drhnou asi tak 3 cm v jednom místě.Ještě jsem zjistil že jak je zámek na dveřích tak je na něm černá guma a ta tam schází.Nevim jestli se dá sehnat samostatně?Dveře po zavření lícují správně.

  2. To je jasný že ne Lidl.Jde mě o to že mě začali padat dveře a rád bych to chtěl do budoucna nějak řešit.Tak chci vědět kolik stojí originál a pak nějaka druhovýroba,vrakáč.A jak je složité to vyměnit.

    Je to vylítané v tom čepu na dveřích.Tak jsem myslel dát celý nový,nemám představu kolik stojí.

  3. tak VAG a hledat chyby... 10 l na 100 km ukazuje palubní počítač nebo jsi to sám vypočítal ?

    jinak dneska cesta Karviná - Kravaře - Ostrava - Karviná - Bohumín - Chotěbuz - Karviná - 4 lidi v autě a spotřeba 6,5 l :)

    Na vagu nic bez chyb.Těch 10 litrů jsem sám vypočítal.Jezdím sám.Ale jedu tak 120 - 140 občas na ní šlápnu.Podle předpisů jezdí akorát město jinak neee.

    Koukal jsem na Vagu na sondu a nic to neukazovalo.

  4. A co řeknou odborníci na tohle? Dost lidí tady poptává repro do zadní části vozu. Podstatně lepší řešení je zainvestovat do pořádných předních reproduktorů a zadní nedávat vůbec. Chce to myslet na to, že zadní reproduktory jsou ve výsledném přednesu vždycky jen ztrátové. (O výškách v zadních dveřích ani nemluvě).Pochopitelně záleží na každém z vás, co od toho vlastně očekáváte. Dlouho jsem se z hudbou v autě trápil, koukal jsem, kde bych ušetřil a stále to nesplňovalo vlastně nic. Tak jsem se rozhodl, že postavím vše od začátku a raději zaplatim a budu mít skoro jistotu, že to k něčemu bude. Výsledkem je opravdová HUDBA, ne řezané vejšky do uší z výškových reproduktorů v zadních dveřích a drnčících středobasů někde za zadními sedadly (hudbou se v mém případě rozumí skutečný a dokonalý poslech ve voze, ne dunění basů po silnici a v autě pomalý náběh k hluchotě). Takže každý zvažte, co od toho očekáváte a podle toho pak konejte. Raději připlatit hned na začátku, než pak nebýt spokojený a vše kupovat 2x. Snad mě tady teď místní hifáci neukamenujete :smich:

    Prosím tě jak si zadělal ty výškáče vypadá to mooc pěkně.Chtěl bych vyměnit na O1 repro a tak se ptám?

×
×
  • Vytvořit nový...