Přejít na obsah

martondra

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil martondra

  1. před 20 minutami, Fosgen napsal:

    Když netopí u spolujezdce, tak je to ten motorek co je níže s horším přístupem. Musí se toho trošku víc rozebrat než u toho horního. Nedávno jsem to absolvoval. Starý motorek nevyhazuj, než si budeš jistý, že nový funguje jak má. Koupil jsem, ale už nevím kde nový podle čísla a nepasoval. Byl malý ten bílý ozubený půlměsíc a nesedělo to do ozubení co je v autě. Musel jsem vyloupnout ozubení z toho starého a už to jezdí jak má. Většinou se vytlačí ty dorazy na tom plastu z venku a pak to přeskočí a zničí to potenciometr vevnitř.  

     Náhodou fotku nemáte ? Kterej to když jste to rozebíral .

  2. před 2 hodinami, marian.marcin napsal:

    Podľa môjho popisu,uvedeného vyššie v tejto téme to je motorček 25.Vyber skrinku spolujazdca a dole ako sú jej pánty je rozvod[tunel] ofuku nôh,ktorý drží jedna skrutka niekde v strede myslím.Vyber ho von a po ľavej strane ako bol rozvod nasunutý uvidíš ten motorček.Spusť reset a pozeraj či sebou pohne ak nie je to jasné.Alebo možnost 2 že sa pohne ale nie na požiadavku CT, tak či tak on ovláda teplotu na pravej strane.

     

    Na stranu spolujezdce jsem se dival. Motorek se hejbe ,ale mozna se divam na spatnej motorek. Na strane spolujezdce maji byt 3 motorky ? Ja jsem tam videl jenom 2 motorky.Nemate nahodou fotku  co vse rozdelat a jakej motorek to je ?

  3. V 7. 12. 2021 na 8:49, marian.marcin napsal:

    Ani jedna klapka resp. servomotor nevyžaduje demont palubky je ich tam päť a dá sa k nim dostať len by bolo dobré zistiť z výpisu diagnostiky číslo serva ktoré robí problém a tak .Predpokladám že problém bude v motorčekoch č.24-26 preto že tieto ovládajú smer prúdenia vzduchu v klimatroniku.Pokiaľ sa rosí vodičová strana tak blbne č 24 je k nemu o dosť horší prístup ako k 26-tke od skrinky spolujazdca.

    Klimatronic.png

    Ahoj

    mám problém,že mi netopí strana u spolujezdce . Mam diagnostiku Obdeleven ,ale nedokážu určit jaký je to motorek. Poznáte to někdo jaký číslo motorku to je ?

    20221113_195528.jpg

    20221113_195521.jpg

    20221113_195549.jpg

    20221113_195538.jpg

  4. Zdravím

    Vyměnuji autobaterie VARTA AGM 12V 68Ah a dam tam  EXIDE START-STOP AGM 70Ah .  Budu ji kodovat OBDeleven a potrebuji poradit co mam nastavit v Technologii akumulatoru. Diky

  5. před 19 hodinami, jandis napsal:

    Adaptér máš vybranej správnej. Mam ho taky a funguje skvěle. VAG DPF je super apka, kterou použîvám na kontrolu regenerace a zaplnění filtru. Když zjistí regeneraci při jízdě, tak připojím adaptér a kontroluji průběh regenerace. Nucenou regeneraci neumí. Koukni tady na fóru na apku carista, ta nucenou regeneraci filtru umí.

    Cau. Ten adapter muzu mit porad v aute zapojen ? Info o regeneraci mi da jen pres aplikaci ?

×
×
  • Vytvořit nový...