Přejít na obsah

rakk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem rakk

  1. Jo, znovu jsem se díval a omlouvám se, vrtání a zdvih je stejný.
  2. Stačí se podívat na stranky Škody. Jsou tam specifikace obou motorů.
  3. Jiné vrtání a zdvih, Je toho dost rozdílného. Jsou to prostě jiné motory
  4. Přesně tak. Loni když byly mrazy jsem myslel, že mi odešel termostat... Nešlo to zahřát na provozní teplotu.. po 15km to teprve ukazovalo první čárku. V servise na kontrole mi řekli, že je to O.K. Neřešil to někdo kartonem před chladič?
  5. A co že jako není problém..? 220 čeho?
  6. Tak to jsme dva.. Mám sice pod 7l, tak okolo 6,5.. Zkoušel jsem jezdit i pod 6, ale to je utrpení. Stále čumět na PP. Nechápu ty úžasné spotřeby okolo 4l.
  7. Kurňa, fakt čumím - 2,9!! Já slavím, když se dostanu pod 6..
  8. Mám krátkou 1.9 Tdi, s čipem na 96KW. Jezdím ale velmi umírněně, jsem už přece jen starší pán!! :-))). Výkon ale využiji např při předjíždění kamiónů v koloně, nebo v kopci. Dlouhodobá spotřeba 5,8. Najeto 118tisíc a bez problémů. Když bych se rozhodoval znovu, zase si vyberu stejný motor, ale asi kombi.
  9. Nezasni Asi bude rozdil v 74kw a 96kw Ale jo. Já žasnu jen nad čísly 4,9 a podobně....
  10. Já fakt žasnu! Máme dvě Fábinky v TDIčku a dlouhodobá spotřeba je u jedné 5,9 a druhé 6,1!!! Jedna krátká, druhá kombi. Upozorňuji, že už jsem starší pán, takže mám rád pohodovou jízdu, žádnou divočinu! Denně jezdím do práce 80km. Při natankování mi to ukazuje dojezd asi 780km... Že by byly obě rozbity?!
  11. Asi jsi to špatně čet. Má skutečnou FRS. Jen na první pohled vypadá jako obyč Fabie.
  12. Jo, jo. Proč by si tam nemohl dát každý co se mu líbí? Já zase pro matení mám daný štítek 1.2 HTP na svém TDIčku. Kolega zase koupil trochu bořený FRS a predělal ho vzhledově na obyč. Fabku a taky se štítkem 1,2. Prý to méně láká zloděje a taky docela sranda, když rozjezdem a rychlostí znervozní mládence - závodníky, třeba v Octavii..
  13. Úžasné!!! To máte stejnou spotřebu jako já u TDIčka..
  14. rakk

    servo

    No jo. Dělalo mi to stejně u TDI. Bylo to v zimě. Pak přestalo. Na Vagu to nenapsalo žádné závady, tak nevím...
×
×
  • Vytvořit nový...