Přejít na obsah

malejmirda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem malejmirda

  1. Tak jsem vše zkontroloval co jste napsali a jedinej EGR nechodil. Byla už zaslepená hadička k němu ale zůstal viset. Takže vše vyčištěno rozchozeno a už to lítá jako drak (teda v rámci SDi) a nekouří. Díky všem a jinak je na prodej zde: http://www.annonce.cz/detail/Skoda-Octavia-1-9-SDi-10359632-W3MY88.html?sess_token=U1RfOTkyNjI6NGJiOGU0MTc6eTXf9Jyy0RmRBI32
  2. Moc díky za rady vše překontroluju a pak určitě napíšu.
  3. Zdravím koupil jsem Octavii 1.9 SDI 50kw a když jí sešlápnu na podlahu černo šedě kouří a nejede. Zkoušel jsem jí pořádně na trojku do kopce vyčistit výfuk ale kouří to pořád stejně. Asi to moc nepojede s 50kw ale ten kouř? Jinak starty o.k.
  4. Tak tak podle budíku nemusíš poznat, že je čidlo vadné. Prostě kup nové (asi 500Kč) a uvidíš. Ale spousta problémů u Fabie je způsobené čidlem teploty motoru.
  5. Co zkusit vyměnit čidlo teploty chladící kapaliny?
  6. S tím ubráním a přidáním mohl by to dělat EGR zkus uříznout 5 šroubku hlavičku. přeříznout hadičku k EGRu a tím šroubkem bez hlavičky jí zase spojit (zaslepit). S těmi otáčkami koukni na tu černou plastovou dozu na čerpadle jak k ni vede hadička jestli není někde prodřená nebo jestli lanko vedoucí z ní není volné.
  7. Chtělo by to nastavit setrvák na značku HÚ, dát pravítko na vačku a potom ti musí jít strčit 6 šroub do unašeče vstřikovacího čerpadla. Pokud ne je třeba povolit 3 šrouby na kole a 6 šroub tam nasadit a pak utáhnout. Pokud to tedy jde a není to o zub.
  8. tak jsem dobil baterku a při -5 v pohodě. Byla tam rok a buď chtěla oživit nebo mi to prd dobíjí-to ještě změřím. Ale stejně si myslím že by to mělo sotva točit ale nevynechávat.
  9. no myslím že těch 50 je reálných pokud to není moc schnilé
  10. no tak je to v pr.... spínačka nepomohla buď to při startu vynechává a za chvíli naskočí nebo nevynechává točí jako blázen ale naskočí až po puštění klíčku do polohy 1
  11. tak jsem vyměnil na spínačce tzv. ořech a čekal na mrazy. Včera přišly a po dvoudenním stání opět vynechávající starty i když ne dlouhé se zápachem benzínu to jsem možná tou spínačkou odstranil. Poté jsem jel na celodenní trasu a dnešní start při -2 naprosto v pohodě. Vypadá to jak kdyby se dobila baterka ale přece i kdyby byla slabá tak by to muselo sotva točit ale nevynechávalo by to ne?
  12. Ahoj, mám feldu 1.3 jednobodové vstřikování 50kw. Už delší dobu mám problém se studenými starty pod 2stupně. Startér točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí a pak motor naskočí někdy normálně někdy na tři válce a je cítit benzín. Naposledy se mi stalo, že po delším stání(dva dny a více) startér točil a motor nechtěl naskočit vůbec až po půl minutě naskočil a benzín byl cítit nehorázně a druhý den byl start bez problémů???Startér nový neboť tomu starému praskl pastorek při tom vynechávajícím startu, baterie,rozvody,těs.pod hlavou,kabely ke startéru a baterii nové, svíčky a kabely k nim, zapalovací modul 20000km. Už nevím?Spínačka?Imobilizér-cliford?Prosím poraďte.
×
×
  • Vytvořit nový...