Přejít na obsah

Hustoles77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Hustoles77

  1. Zdravím, mám ode dneška stejný problém u OII, 1,9 TDI...

    Kdyby to byl kabelový svazek, dáš mi sem prosím foto, který a ve kterých místech by to mohlo být chycené, abych si případně usnadnil hledání ?

     

    Díky moc předem

  2. Nemusí, jen celý olejový filtr dolů. Pak se tam dá dostat. Ted jsem to dělal.

    Probíhá příprava !

     

    Je třeba demontovat celý držák filtru, tzn příruba - 4 šrouby M10, odpojit kovovou hadičku ?

     

    Musí se to celé vytahnout ven, tzn odmontovat hadice, atd..,  nebo stačí odšroubovat a odehnout stranou, aby se tam dostala jen ruka s přípravečkem  ?

    post-1500-0-44765600-1443876473_thumb.jp

  3. Tak to je super, ze prevodovka nemusi dolu, to jsem netusil. Sorry za mystifikaci. :kol-28:

     

    dcfba19572805a864e4ab2cade27ba0b.jpg

    Nejdřív si obstarej imbusovy klíč s kulovym koncem, protože k sroubu se dostaneš šikmo, tak ať tu hlavu nestrhnes. Sezen si nebo vyrob háček na vytahnuti konektoru. Já použil ocelový plochy drátek ze starého stěrače co je v gumicce a jen jsem ho na konci zahnul. Takto šel ven konektor hned, rukou jsem se trápil a nešlo to.

    Při demontáži i montáži měj nový resp. starý snímač před sebou ať víš kde poslepu nasadit ten imbus na šroub.

    Ať se daří.

    Super, díky za info, není mi jen jasné - je třeba vytahnout nejdříve konektor ? Není možné vyšroubovat šroub, vytahnout snímač a pak odpojit konektor ?  Chystám se na to o víkendu ! :-)

     

    Četl jsem tu něco i no nějakém přípravku na montáž, aby čidlo správně  sedělo, ale když se na čidlo podívám, nevidím, že by se něco mělo nějak nastavovat ....

  4. Zdar pánové,

     

    nebyl by někdo z Plzeňska/Stříbrska/Mar.Lázní, případně Strakonice/Vimperk, kdo by u OII, 2007  to originální nastavení, tzn.při zapnutém zapalování svícení potkávačkami,obrysovými+zadními úplně deaktivoval ? Švihnu tam externí LED denní světla a hotovo...

     

    Mám trochu obavy, že kdybych dal denní do mlhovek na 50-60%, asi by mě na STK moc nepochválili....

     

    Díky !!!! :kol-24::kol-139:

    • Pozitivní 1
  5. Zdar chlapci,

     

    pociťuji také na 1,9 TDI 77 kW lehounke vibrace na neutrál, auto tahne dobře, ale jak zastavím čumákem z kopce,  chcípnu motor a za chvilku znovu startuji, točí motor delší dobu než naskočí. Když stojí rovně, startuje na drc.

     

    Samozřejmě jako první to hodím na diagnostiku, jestli neukáže mrtvý vstřik, pak je to jasné.

     

    Pokud ne, někde jsem se tu dočetl, že by to mohl být např kroužek pod vstřikem a kolegové radili výměnu. Našel jsem na netu sadu kroužků na vstřik(cca 4 kroužky na jeden vstřik) tzn. oporučuje se vyměnit všechny, nebo jen ten přímo pod vstřikem ? Případně všechny vstřiky přetěsnit ?

  6. Dobře, přemluvil si mě...

     

    Takže tabulka zde

     

    http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions

     

    Nahoře nad tabulkou jak je psáno " slip rings " tak je to rozděleno na type 1 a 2 . Podle koncového čísla jednotky - jedná se o kroužek ve volantu, přes který vede elektrika volantu do podvolantové jednotky.

     

    Podle toho jaký máš kroužek musíš shánět i jednotku " highline ". Takže příklad, já měl ve volantu kroužek 1K0-959-653-C tedy typ 2 a tak jsem koupil jednotku dle tabulky - 1K0-953-549-AQ

     

    Objednal jsem tento kabel

     

    http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=71&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%7CVolanty

     

    vše zapojil, nakódoval a mám funkční MF volant  :kol-47:

    Hele tak se na to koukám, jen mi není jasná jedna věc...

     

    Jak jsi v té velké tabulce zjistil, že Tvá jednotka má na konci označení AQ a není to například  G, AG, AJ, atd... ???? Je jich tam fakt mraky ..... :kol-32:

  7. Hele, taky jsem dodelaval MF volant a všechno na co se ptas je tu už nekolikrat zodpovezeno. Staci hledat. Jednotku musíš mít highline. Někde je tu tabulka, jednotek je mraky. Nemá smysl psát konkrétní. Tabulku si stahni (najdeš ji i na google ) a az budeš schanet tak se ji drž. Kabel potrebujes samo sebou jinej. Nejlevnější na skodataile.cz

     

    No jasně, jenže je tu tolik informací, že tu správnou nenajdu, proto si myslím, že přímo ta konkrétní by se hodila.

    Tabulku jednotek jsem hledal, ale bohužel nenašel. Tady je spousta machrů, kteří to ví, tak je tímto prosím o radu, příadně odkaz.

    Díky moc ....

    • Líbí se mi 1
  8. No jo blbá otázka, jasně že pod volantem, jsem z té dlouhatánské diskuse už trochu mimo a to, co hledám, nemůžu najít.....

     

    Mám OII, TDI 77kW, 2007, rádio Stream, tempomat, palubní PC, bez MAXIDOTU.

     

    Chtěl bych tam fungující MF volant, co je na foto (vypadá jen na ovládání rádia a PC), jakou prosím tedy potřebuji podvolantovou jednotku, aby MF volant šlapal ? Případně i kabelový svazek ?

     

    Díky moc.

    post-1500-0-69245700-1416262587_thumb.jp

×
×
  • Vytvořit nový...