Přejít na obsah

MELLO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 259
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Příspěvky zveřejnil MELLO

  1. mě zase říkal chlapík v pneuservisu, že je to docela běžný, pokud člověk jezdí převážně sám, tak že se oskáčou zadní pneumatiky, hlavně širší rozměry

    To je asi nějaká blbost, já jezdím ppřevážně sám, maximálně ve dvou a i při rozměru 205 jsem gumy nikdy oskákané neměl.

  2. No dodali mi to do 14 dnů.Já jsem si je taky pořídil i kvůli toho ,že je můžu v zimě sundat nebo kdykoliv chci.To že je ta zadní dělená,prý je kvůli toho že když to zkoušeli dělat v kuse tak se ta síťovina časem prověsila

    Vidíš, to je chytrý, to by mě vůbec nenapadlo. lol

  3. Tyjo, nevypadá to vůbec zle, jenom mě štvou, že dělaj tu na zadní okno dvojdílnou - proč?

    Už jsem chtěl nechat dát folie, ale pudu asi tady do toho. Clony tam budou jen když bude potřeba a v zimě mě nebudou otravovat blbý tmavý folie.

    EDIT: jenom doufám, že limousine se myslí krátká...

    BTW: jak dlouho trvalo dodání? Píšou 1-4 týdny...

  4. 50tku jezdím na 4, když je to do kopce nebo je třeba být akčnější, tak na 3. To je opravdu výživná debata tohle. Jo a při akceleraci řadím podle toho, jak moc to řve a jak moc rychle se potřebuju rozjet. Na civění esli náhodou nejedu ´už 25 bo to musim řadit´, na to nemám čas, musím čučet před sebe, no ni?

    Jinak teda sem byl v Lučenci minulý týden a docela mě příjemně překvapilo, jak se na Slovensku padesátka dodržuje a že většina řidičů opravdu jela od značky po značku poměrně čistě. Taktéž na trase Půchov - Trenčín po dálnici sem celkem čuměl, že sem byl na tachometrových 135 asi nejrychlejší široko daleko, to předevčírem na trase Bělotín - Příbor sem klasicky při cca 100-110 sotva dojel jediné auto (a to ještě náklaďák s uhlím).

    U nás to po zavedení BS vypadalo pár týdnů taky tak. Ono je to přejde, ale jestli ne, tak budu pěkně nasraný, protože se mi tam teď jezdí docela nepříjemně - dřív to bývala pohoda..... :feve:

  5. no tak ja som vcera vymenil kotuce aj platnicky, uz bolo asi na case :D prikladam foto , ta druha zhrdzavena strana to som nehal kotuc vonku na mokrej trave , je to mozne ze to tak za noc zhrdzavie?post-18062-1240564619_thumb.jpgpost-18062-1240564642_thumb.jpg

    Heh a to já si myslel, že už je na čase měnit kotouče. To je mám ještě zlaté. lol

  6. Stačí se podívat na jakýkoliv test ADAC nebo OAMTC a výsledek si můžeš přečíst sám. Kdyby byly tak nějak průměrné, neřeknu ani popel. ale končit vždy na chcostu o něčem napovídá.

    Jo a měl jsem kdysi MP12 a MP11 a proto Matador nikdy víc.

  7. Woe, když budeš mít místo 185/60 195/60, tak se ti změní obvod pneu a bude ti zkreslovat tacho. Když už, tak bys musel dát 195/55. A vůbec 185/195 na stejných 14" je o ničem. Rozdíl nepoznáš. Dej 195/50/15 a uvidíš.

  8. Vzhledem ke strnulosti zdejšího fóra a nulovému prahu tolerance zdejších modů ti nebudu raději psát, že víš hovno a jsi snadno manipovatelný, raději ti popřeji mnoho šťastných kilometrů s tem Pertinaxem. lol

×
×
  • Vytvořit nový...