Přejít na obsah

hormacher

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil hormacher

  1. Chtěl jsem poprosit o radu,jake jsou rozdily mezi navigacemi Columbus od Škody?Třeba jaký je rozdíl mezi columbusem,který má napsáno nad mechanikou "columbus" a tou navigací,která ten nápis nemá?Kterou z nich zakoupit,příp.je to jedno?

    A ještě dotaz,pojede na octavii MR2006 columbus s multifunkčním volantem?

    Děkuji...

  2. Tak FL u kombika je jednička:) Navic par detailů dotaženo k lepšímu. Hezčí kola,dynamičtější nárazník. FL RS vypadá rozhodně lépe než předfacelift. Já osobně jsem pochopil proč je hezčí.Facelift není špatný,naopakje dobrý.Jen špatně vypadá na obyčejné octavii a to z důvodů,že přední světla jsou větší než 15ti ci 16ti palcová kola co techto 95% faceliftovanych Octavii má. A to vypada opravdu divne.V okoli parkuje černy faceliftovany kombík na 17pagesus od sameho začátku ,kdy facelift přišel a líbi se mi moc. A RSem jsem se utvrdil. FL ANO,ale kola 17 a větší a nejlíp RSko :palec2:

  3. O2 FL ... rozhodně nárazník je sportovnější stejně jako kola. Opticky určitě o číslo porostly. Maska je také o generaci modernější a pomohla. Pokud vezmu starý RS nárazník,tak ty grily byly opravdu příšerně nesportovní. Ted ty včelí plástve a-la Golf GTI jsou super.

    Výtka zůstavá u světel,kterým možná pomůžou mračítka od Milotecu ... a zrcátka,která v předfacilftu byla rozhodně svoji velikosti sportovnější. Celkově FL RSka hodnotím příznivě. Jen jsem čekal ten nový difuzor na zadním nárazníku jako standart...

  4. Kluci,mám možnost koupit Octavii s 380.000 km v TDI 81kW r.v.2000 starý model vč.kůže,climatronic, výhřevu sedadel. Koupená v česku,prý nebytá.Samozřejmě opotřebená sedačka řidiče,šajtra,volant,pedály.Kolik si myslíte,že je adekvátní cena? A vůbec,šli by jste do ní?

×
×
  • Vytvořit nový...