Přejít na obsah

satan068

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem satan068

  1. Tak hotovo koupil jsem těsnění + 2x těsnící gumičky a vyšlo to na 160,-Kč. Výměna byla hotová za cca 0,5 hodinky. A když jsem měl sundaný ten ochranný plast tak jsem hned prostříkal škrtící klapku neboť mě zlobily otáčky při volnoběhu. A jak jsem to projel vše je OK a bez servisu to ujde na amatéra. Díky všem za rady.
  2. Ju měl by to být OHV, mám sedana 2001, 1,4/50kW, stačí tedy sundat ten plastový kryt a pak demontovat vrchní část víka, vyměnit to těsnění a zase zašroubovat?
  3. Zdravím nemůžu tu nikde najít radu na výměnu těsnění víka hlavy válců. Začal přes něj chcát olej, je tam nějaká záludnost nebo je to jednoduchá věc. Díky za radu
  4. zdravím, hledal jsem , ale nenašel nikde návod jak rozebrat tapeci na zadních dveřích v kufru u Sedanu poraď te díky.
  5. ne to jsem ještě nezkůšal, ale už jsem na to přišel dělá to dveřní spínač v kufru mám sedana. Takže se musím mrknout na forum a najit jak vyměnit dveřní spinač.
  6. Ještě dotaz nevíte někdo kde je v kufru ten dveřní spínač je taky někde u zámku?
  7. Tak dveře jsem zkoušel všechny 4 a světlo se vždy rozsvítí tak nevím nemáte ještě nějaký poznatek dík.
  8. Zdravím nechtěl jsem zakládat nové téma tak to napíšu sem. Mám malý problém vždy mi při zamčení vozidla centrálem jednou problikly směrovky, ale od určité doby mi po zamčení přestaly problikávat směrovky vozidlo se zamkne , ale směrovky neprobliknou. Nevím kde by mohla být chyba poraďte prosím děkuji...
×
×
  • Vytvořit nový...