Přejít na obsah

Petersak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Petersak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jsem první majitel, takže těch 90tis je opravdu skutečných. Můžu vědět, kde mi udělají rozvody s filtry za 9 tisíc? Jen za olej s filtry dávám kolem pěti tisíc....
  2. Ahoj všem, může někdo z diskutujících na základě vlastní zkušenosti odhadnout servisní náklady na pět let staré 1.9 TDI PD 77kW, najeto 90 000km, převážně po dálnici? Krátké servisní intervaly. Očekávám: - turbo (v kolika km?) - dvouhmotový setrvačník (km?) - spojka - rozvody Díky předem za cenové nástřely!
  3. Ahoj všem, nemáte někdo k dispozici fotky interiérů (graham, onyx etc.) pro aktuální MR Octavia Tour? Náhledy v konfigurátoru jsou hrozně malé. Díky
  4. ok, pokud se budu soustředit na spolehlivost a TOC na, řekněme, osm let?
  5. Ahoj všem, a co říkáte na konkurenci v podobě i30cw v CRDI, která za stejnou cenu nabízí více?
  6. Díky za názory! (vzhledem ke krizi zůstanu u stávající 01 ;-)
  7. Nepřijde vám ale že škodovácká 1.6 75kw u nové OII je už technologicky zastaralá a na kombíka se 4 lidmi také dost slabá? Mně se právě u těch korejců líbí motory - tam jsou myslím hodně vepředu.
  8. Díky za názor, také se mi toho nechce moc zbavovat. Jenže na druhou stranu si říkám, že takto to můžu opravovat donekonečna a nevím, kde je ta hranice, kdy se to vyplatí a kdy už ne. A hlavně, kolik takového auto (motor, karoserie) může vydržet. Na ceny jsem koukal, je to bída - prodal bych tak za 90k.
  9. Ahoj všem, mám O1 combi, 1.6 GLXi, r.v. 12/1999, najeto 195 000km. Aktuálně řeším, zda se nevyplatí ji prodat a koupit něco nového. Aute je v dobré stavu (nové rozvody, spojka, brzy), pouze si říká o olej (cca 1l na 4 000 km) - ale to je u tohoto motoru prý normální. Ptám se proto zkušených: 1. Jaká je živnostnost tohoto motoru a auta obecně? Co se m itam může rozsypat tak, aby se to už nevyplatilo opravovat? 2. Pokud bych šel do nového, doporučujete spíše korejce (Ceee, i30) nebo O2? O2 v 1.6 mi oproti korejcům přijde předražená, micméně s O1 jsem byl maximálně spokojen co se spolehlivosti týče a s korejci nemám zkušenosti. Díky za vaše názory!
×
×
  • Vytvořit nový...