Přejít na obsah

OXBOW 1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem OXBOW 1

  1. Je tu někdo z okolí Nymburka, Poděbrad, nebo Kolína? Potřebuji nakódovat novou autobaterii. Možná ještě pár drobností r. 2021
  2. OXBOW 1

    Xenony

    http://www.novinky.cz/domaci/196036-dodelavana-xenonova-svetla-na-autech-neprojdou-stk.html A už je tady napsáno, na co se na STK budou zaměřovat!!
  3. Ahoj, tak já mám Flamenco červenou a kompletně světlý interiér Comfort + skoro maximum příplatkové výbavy
  4. Zdravím všechny nadšence co se chystají namontovat do projektorových světel HID xenony. Pokud máte příplatkové natáčecí světlomety tak si těma HIDkama poškodíte řídící jednotku světel, která ovládá to natáčení a světla se Vám přepnou do nouzového režimu a pak když tam vrátíte žárovky. Tak už neuvidíte vůbec nic. Světla se sklopí a skříží přes sebe a neustále hlásí poruchu žlutá blikající kontrolka. Jinak nová tato ŘJ stojí 3 658,- Kč a to bez práce. Tak si to nejdříve rozmyslete jestli se to vyplatí zkoušet, protože jsem je dal ze svého a se zárukou mě prodejce zklamal s tím, že nejsem první komu se to stalo,že byla jednotka odpálena přepětím ze startovacího trafa (balastu) těch HID světel. Ještě jednou připomínám, že se tento problém týká pouze natáčecích světlometů, které jsou vždy za příplatek!!!
  5. OXBOW 1

    Xenony

    Zdravím všechny nadšence co se chystají namontovat do projektorových světel HID xenony. Pokud máte příplatkové natáčecí světlomety tak si těma HIDkama poškodíte řídící jednotku světel, která ovládá to natáčení a světla se Vám přepnou do nouzového režimu a pak když tam vrátíte žárovky. Tak už neuvidíte vůbec nic. Světla se sklopí a skříží přes sebe a neustále hlásí poruchu žlutá blikající kontrolka. Jinak nová tato ŘJ stojí 3 658,- Kč a to bez práce. Tak si to nejdříve rozmyslete jestli se to vyplatí zkoušet, protože jsem je dal ze svého a se zárukou mě prodejce zklamal s tím, že nejsem první komu se to stalo,že byla jednotka odpálena přepětím ze startovacího trafa (balastu) těch HIS světel. Ještě jednou připomínám, že se tento problém týká pouze natáčecích světlometů, které jsou vždy za příplatek!!!
  6. OXBOW 1

    Xenony

    Zdar všem, takže jsem měl úplně stejný problém jako máš Ty. Nejdřív jsem zdatně přebudoval na natáčecí BI-Xenony a po týdnu to začalo zlobit a od té doby začala blikat ta kontrolka s tou šipkou. Výsledek je ten, že už to řeším třetí týden ve Škodovce a tam si s tím nevědí rady. Jinak jsem samozřejmě vše před návštěvou servisu vymontoval abych se vyhnul zbytečným problémům. Až se to vyřeší, tak vám všem dám vědět jak to dopadlo a jestli jsem to nakonec nezaplatil ze svejch:) A nejen, že se světla neotáčí, ale jsou v jakémsi nouzovém režimu. Takže svítí sklopeně a ještě křížem a né rovně dopředu. Rada všem do natáčecích světel na Roomster rozhodně nemontovat žádnou sadu HID!!!
  7. Zdravím všechny nadšence, nevěděl by někdo jakým zkušeným hmatem nebo tahem sundat látkové obložení dveří??? Ten kus potažený látkou ve tveru U vedle kliky . Mám světlý interier a potřeboval bych to doma v klidu vyčistit a nechci si tam nšco zbytečně ulomit.
  8. OXBOW 1

    Xenony

    Zdarec všem, právě jsem namontoval na ROOMSTER HID sadu H7 6000K do projektorových natáčecích světlometů. Musím říct, že to svítí dost dobře a navíc to je i s dálkou a to je nesrovnatelný s původním osvětlením. Jinak kdo už xenony na autě měl tak mi dá za pravdu, že ty ostřiky zas až tolik světlo stejně neumyjou a kdo si na benzínce čístí čelní sklo, tak si snad může přelíznout stěrkou i světlomety.
×
×
  • Vytvořit nový...