Přejít na obsah

PavelO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil PavelO

  1. No já mám stejný problém, občas auto točí a točí ale nechytá, někdy tak na pátý pokus chytne. Byl jsem s tím servisu a diagnostice závada, že 4 válec vynechal. No a taky zjistily, že vstřik na 4 válci vykazuje o dost jine hodnoty než zbylé tři. Je víc otevřený. Motor se občas třepe a přenáší se to na cele auto. Scháním teď vstřík ( 038130073AG nebo 038130079GX - kdyby někdo měl), tak ho zkusím vyměnit a uvidíme.

  2. Tak vás tu všechny zdravím,

    ted jsem narazil na problem u mojeho auta. Strasně mě uskakuje zadek auta, při jízdě na nerovné cestě, při najetí do kolejí mě to uplně vodí.Po ujetí 9000km zadní pneu naprosto v tahu, venkem sjete a poskákané (pila). A to mi před tím dělali geometrii. ( snad :-) ) I volant není rovně při jízdě rovně vřed. Tlumiče zkontrolovány a OK. Te´d jedu ještě jinde na geometrii. Tak jsem zvědav. Máte s tím někdo podobné zkušenosti? Mám OII combi.

  3. Ahoj všem, mám takový možná problém. Při jízdě kolem 100 - 120 km/h do mírného kopce, když sešlápnu pplynový pedál až k na "podlahu" tak auto jen pomalu zrychluje. Jako by pořádně netáhlo. Mám 1.9PD 77kW. Co by to mohlo být na diagnostice není žádná závada. Co a jak zkontrolovat? Dííky za radu.

  4. Ahojte,

    potřeboval bych radu... mám problém s parkovacím asistentem v zadu na octavii II 2005. když zařadím zpátečku tam mě to sem tam na radii ukáže to auto a někdy ne. Teď častěji jo... ozvese se zahrčení ( není to čistý tón ) z repráčku ve sloupku a to je tak všechno. Sem tam pokud se přiblíží překážka tak to i zachrčí z toho repro v sloupku. Při koupi to nefungovalo vůbec, ale ted se děje alespo´ˇn něco .... .-)

    Nemáte někdo schéma zapojení.... něco jak je to v octavii udělané kde a co? Co třeba kopii ze servisního manuálu.. hledal jsem tu ale nenašel...

    Dík za pomoc

  5. Ahojte,

    Tak se mi dnes při jízdě po dálnici projevila poruchan radiu. přestalo z ničeho nic uplně jít. na displeji nic není a nezobrazuje ani když něním teplotu od climatronicu.. a tak ... uplně mrtvo. Nemáte nějakou radu .... pojstky jsem kontroloval. ale potreboval bych jejich roznistně ní a zapojení konektoru autoradia abych to mohl změřit ...

    Den před tím mě nevyjelo CD ale radio jsem vymontoval a trochu jsem pomohl kolečku co vysunuje CD a ted je to bez problemu ... az na ten dnešek ... :-)

    Dík za radu .....

    P.s: bez radia se jezdí těžko dlouhé trasy..

  6. mam octavii MR2005 2,0 TDI sedan, original 140PS když přidám plyn (v kroutaku) nabo zpomaluji z vyžší rychlosti auto se cele neprijemne chveje deje se to hodne kolwm 2000 otacek a 100KM/H,,,, nechal jsem vyvážit kola tim to není... nechal jsem komplet vymenit brzdy ale tim to take neni,,, prijde mi ze to jde odnekud od motoru,,, ve skodovce rikali rikali ze to bude nejspis setrvák na spojce ze proste odcházi... mate s tim nekdo skusenost??? dela to take nikomu ???? diky za kazdou radu....

    No já měl problém s dvouhmotným setrvákem a spojkou... octavia najeto 100000 km. Na volnoběh se motor víc cukal a když jsem přidal plyn aauto zabralo, tak se z motoru ozyvalo takové hrčení.... tak jsem s tím jel do servisu a vyměnili mě celou sadu a teď je klid.

  7. Zdravím všechny,

    tak se mi po třech týdnech co jsem koupil Octavii II 1.9 PD 77Kw rok výroby 6/2005 projevila první a podstatná zavada....

    Auto má najeto udajně 100000km, ale musím s ním ještě na diagnostiku.

    Na volnoběh se se z motoru ozývá hodně slyšytelně klapání a motor se i víc třepe než před tím, Ten rachot se stupňuje když akceleruji, je to hoodně slyšet. Po sešlápnutí spojky se to zklidní a když ji pustím je to tam zas, ale někdy si to sedne a klid.

    Byl jsem s tím servisu a verdikt zněl ......VYSYPANÝ SETRVÁK a pujde na výměnu i spojka....

    Taková levná oprava.... :palec2:

    Už jste se s tím setkali????

×
×
  • Vytvořit nový...