Přejít na obsah

R_adek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem R_adek

  1. Dobrý den, mám dotaz. Já osobně vlastním FII ale kolega má problém a požádal mne jestli mu neporadím a já sám nevím. Popíši problém: Vlastní OII Combi má navigaci Columbus (verzi nebo FW vůbec nevím) dosud mněl mobil Nokia E71 kde měl načtené kontakty přes bluetooth a vše fungovalo OK (jako handsfree). Nyní si pořídil Nokii N97 a již mu nejdou načíst kontakty, sice prvotní spárování se provede ale po čase (cca 15-20 sec.) mu to výpíše že "Žádný uživatel není připojen" nebo takovou podobnou hlášku. A handsfree nefunguje, a ani se nic nenačte. Nevíte co s tím kde je chyba? Díky za každou dobrou radu.
  2. R_adek

    Šířka kufru

    Díky díky, potřebuji koupit kočárek (golfky) do auta, prodejci mi řikal že do fábie se vleze. Jenže jen do FI, jelikož FII ho má o 2 cm kratší.
  3. R_adek

    Šířka kufru

    Dobrý den, nikde jsem nenašel (a to jsem hledal nemáte někdo změřenou vnitřní šírku kufru krátké Fábie? Mám FII tam je to 95cm ale potřeboval bych to vědět u FI Díky.
  4. Dotaz jaké jsou objednací kódy pro tyto zástěrky? Díky.
  5. Mám dotaz - potřeboval bych zjistit jestli někdo máte a používáte Autošampon který je ekologicky odbouratelný a je to na něm napsáno. Mám totiž sousedy kterým vysloveně vadí, že myji svého miláčka na zahradě (Prý jim to prosakuje na pozemek a znečištuje prostředí ). Takže si myslím že kdybych měl Autošampón - který je eko odbouratelný tak mi neůžou nic říci.
  6. Dnes jsem zkoušel jak by se dala zjistit verze autorádia . . . přišel jsem na dvě věci : 1. dlouhým podrzením tlač. MENU (cca 10sec.) se začnou ukazovat různé symboly u tlačítek předvoleb. (nevím co všechy znamenají ale byla tam síla přijmů, je-li to stereo nebo mono atd.) 2 dlouhým podržením zapínacího kolečka v zapnutém stavu se ozve velký lupanec z reproduktorů a na rádiu se oběví napis SAFE pak se zadává nějaký kod Byl jsem z toho trochu zmaten, navíc mi to nešlo dát do původního stavu a rádio nešlo zapnout. Tak jsem ještě několikrát pomačkal ten zapinací knoflík ale pořát tam svítil nápis SAFE. už už jsem chtěl jet do servisu že se mi podařilo zablokovat rádio. Tak jsem nastartoval a světe div se rádio se zaplo a začalo hrát. Od této chvíle jsem už raději nic nezkoušel dále.
  7. Zdravím, mohu mít taky dotaz, dá se nějak poznat - bez rozmontování - jaké rádio a jakou verzi mám? Mám totiž rádio Dance, a občas se mi stane že basy jsou hrozné, jako by byl proražený reprák.
×
×
  • Vytvořit nový...