Přejít na obsah

anthelmos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil anthelmos

  1. pánové, poslední dobou se mi téměř při každé jízdě vždy tak na půl minuty rozsvítí oranžově kontrolka EPC, v návodu jsou jen obecné řeči že je závada v ENGINE POWER SYSTEM (řídící jednotka motoru). Nevíte někdo co by to mohlo být? K prodejci určitě brzy zajedu, auto je v záruce, ale nečekám od nich nějaké řešení.

  2. Nedivím se Škodovce, jejich argument je logický. Divím se prodejci co Ti auto prodal..... tam bych očekávál v rámci přístupu k zákazníkovi že by tu geometrii udělali na vlastní náklady. Pokud jsi od nich koupil auto za mil, považoval bych to za samozřejmé. Dělám geometrii vždy při přezouvání léto/zima. A vždycky je to rozhozené. A to najedu za každou sezonu cca 15tis. Jezdím poslední roky na 18" kolech a na našich silnicích dostává podvozek holt zabrat.

  3. Díky. To zní dobře. Chci si to nechat překódovat na pevný servisní interval po 15.000 km, přijde mi těch cca 30tis na jeden olej moc. Včera jsem dolíval olej - rozsvítila se kontrolka. Měrka byla úplně suchá :-(. Dolil jsme litr a bylo to v horní polovině měrky. Do servisu mi to ukazuje 1800 km. Kde jsi objednával ten olej?

×
×
  • Vytvořit nový...