Přejít na obsah

Simax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Simax

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Simax

    Superb II s DSG

    Takhle ale funguje kazdy automat uz odpradavna. Je to vec zvyku - nic vic.
  2. Tak od stredy jsou zase uvolnena pro objednavani vsechna stresni okna (solarni i nesolarni). Cili jsem konecne ucinil objednavku. Uf
  3. Skodovka udajne nabizi specialni lity 17 jmenem FLASH primo pro zimni pouziti.....
  4. Mas celkem pravdu, auto jde opravdu hodnotit az po delsi dobe a srovnavat s jinym nejlepe kdyz je muze clovek obe prubezne stridat. Mas pravdu i v tom, ze SI byl castacne zastaraly uz v dobe kdyz byl predstaven. Take je pravda ze technicke vymozenosti v SI byly na svou dobu oproti konkurenci spis pozadu nez je tomu dnes u SII. Nicmene musim souhlasit s Cosbym nebot jeho nazor je totozny s mym nazorem - ja jsem SII mel pujceneho od patku dopoledne do pondeli dopoledne a najezdil jsem jenom cca 1800km a to samozrejme nestaci na poradnej nazor, ale poznatky a dojmy z techto 3 dnu si myslim, ze jsou adekvatni. Ted se budu opakovat, ale opravdu SII je proste mene pohodlne a hlavne vpredu mensi auto nez SI. Sice o mnohem modernejsi, bezpecnejsi (jeste o mnohem vic) a ja nevim co jeste, ale je to tak. Nehlede na to, mi to potvrdil i prodejce, ze lidi co maj SI a ted zkousej a pokukujou po SII to rikaji vesmes take. Na druhou stranu lidi co radi rezou zatacky, coz znova opakuju ja nejsem, jsou ze SII nadseni, stejne tak lidi co nejezdili v SI a sedaj do SII treba z Octavek. Nicmene SII se mi libi a jdu do nej, ale vzdycky budu s uctou vzpominat na "zastaraleho" SI.
  5. Aha, no nevim, system elektrickeho domykani, je uz celkem starej, byt u Skodovky ted poprve - uvidime. Na kombika jsem taky zvedavej, ale nechava me chladnym - ja kombikovej moc nejsem. Co se designu zadku tyka, to je kapitola sama pro sebe, nicmene si myslim, ze novej zadek vypustej nejdriv za 3-4 roky, jinak by si urezali vetev sami pod sebou. Nechtel by Ti "kluci z MB" naznacit jak dlouho jeste hodlaj resit problem se stresnimi okny?
  6. Proc nedejboze? Dealer mi taky rikal, ze celkem hodne lidi resi co se stane kdyz zadni viko dostane nejakou ranku ci ranu. Proste to bude skodni udalost jako kazda jina a bud se to zaplati z povinneho ruceni nebo z havarijky. Pochybuju ze si nekdo koupi SII a nepojisti ho....
  7. Apropos jeste k tem stresnim oknum - udajne je na ne stop stav teprve cca 14dni.....
  8. Ano, s temi padly mas pravdu, ale myslim ze si na to jde po chvili zviknout. Alespon ja jsem se po dvou dnech celkem zvyknul, co jsem mel auto pujcene. Jake technicke problemy a svolavaci akce mas namysli? O nicem jsem neslysel. Cekam s objednavkou jen na to stresni okno, ale pokud by to melo trvat jeste pul rou tak to asi vzdam a ozelim ho, jenze nikdo nic nepovi... :-(
  9. No musim rict, ze mame obdobne poznatky. Ano oproti staremu Superbu je to trosku zklamani, nicmene jsem mel SII pujceneho na vikend a zrovna jsem si rikal jak je ten 2.OTDI CR celkem tichy motor. Jinak s mistem vepredu, tvrdosti a volantem souhlasim. Nicmene porad pohodlnejsi auto nez Octavka. A jelikoz chci jedine Skodovku (mam k tomu padne duvody) tak mi nic jineho nezbyva. Nehlede na to, TwinDoor je pro me celkem vyresenim problemu s pristupem do kufru oproti SI. Ale jinak souhlasim, je to minimalne o pul tridy nizssi auto nez SI, ale zase takovej propadak to neni.
  10. No, predpokladam, ze "New Octavkou" myslis soucasnou OII s faceliftem. Musism rict, ze toto auto jsem zvazoval (myslim OII) pred tremi lety a radsi jsem nakonec koupil Superba V6 TDI. Octavka mela sice udajne lepsi jizdni vlastnosti ale ja to citil spis jako pekac. Ted se musim loucit se starym Superbem a proto koukam po novem. Nicmene nevim, co Te na nem zklamalo, ale davam za pravdu, ze je min pohodlny nez SI. Podotykam ze nejsem zavodnik a nerezu zatacky. Mam rad spis pohodli.
  11. Skodovka ma udajne problemy s dodavatelem jednozonove klimatizace Climatic a proto jdou ted objedvavat pouze auta s dvouzonovym Climatronicem - tedy pouze vyssi vybavy. Dale ma bohuzel udajne obdobny problem se stresnimi okny, proto nejde objednat SII se sibrem. Netusite nekdo ze zasvecenych na jak dlouho to vypada??? Delaeri nevedi nic, sama Skodovka se tvari jak Rusove kdyz ztratej ponorku.... Chci objednat SII a zatim cekam nebot stresni okno chci.
×
×
  • Vytvořit nový...