Přejít na obsah

DanMan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil DanMan

  1. Koupil jsem novou hned, tahle co tam byla je buhví jak stará tak jsem udělal investici kterou bych stejně musel později udělat a ušetřil jsem si měření a zkoušení , jedna jízda trolejbusem po třech letech mi stačila :))

    EDIT: je zakázáno citovat poslední příspěvky

  2. Dneska ráno jsem přišel k autu a začal startovat , ačkoliv se motor točil tak to nechtělo chytnout , asi po 5 -6 pokusech přestala baterka otáčet a byla vybitá. odpoledne jsem zkusil auto natočit s pomocí jiného auta kabelama a chytlo hned. Koupil jsem novou baterku a startovala bez problémů , to ale i ta stará když to bylo zahřátý. Jsem zvědavej jestli to natočím ráno až to bude studený ?? Jakto že baterka točí a auto nechce chytit ? Je to baterkou ?

  3. Vim ze se to na starem foru probiralo,ale stejne jsem tam nenasel odpoved co to je. mam najeto cca 46tkm a najednou se mi objevilo takove docela kovove bouchani nekde zepredu,vypada to spise z prave strany. Stalo se to den ze dne ,zadne pozvolne nabehnuti. pri prejizdeni nerovnosti se ozve takove kovove cink-cink,sila zvuku je dle velikosti nerovnosti. byl jsem ve skodovce tam to prohlasili ze nic neslysi :angry:

    chtel jsem to sam lokalizovat,ale kdyz dam auto na zdviz tak muzu lomcovat cimkoli : stabilik,kosti,napravnice,pollosy,brzdy,zkratka nic,vim ze to muze byt v tom visicim stavu nejak vymezeno ale ze by se to vubec neprojevilo?

    nemate nekdo nejaky napad/zkusenost co by to mohlo byt na co se zamerit ?

    dik za pripadne napady ;)

    Tohle je nemoc fábií, jsou to tyčky stabilizátoru , za 1000 kč si kup nové a za 30 minut max hodku nemáš co dělat :)

  4. Fabia 1.4 MPi 50KW

    podle palubního PC

    Dálnice - (130km/h) 6,5 L

    Mimo město - 6 L

    Město - 7,5 - 9 litrů podle toho jak tomu šlapu na krk :) ale průměroval bych to na 8 L

    Vazeni jsem tu poprve tak mozna to sem nepetri ale mam fabii 1,4MPI 50Kw r.v.2001 a zajimalo by me za kolik mam tim na mysli spotrebu benzinu tento motor jezdi ja mam takovou zkusenost ze asi tak 7,5l a co vy
×
×
  • Vytvořit nový...