Přejít na obsah

Phate_xenon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Phate_xenon

  1. Ano vše funguje jak má, ale měl jsem problémy před vánocemi, kdy při rozsvícení červené auto přestalo tahat data, teď to celkem drží, ale zas najednou ta zeměkoule svítí červeně. Nedává to logiku.
  2. No to pěkně děkuji. Vím co má ta ikona znamenat, vždyť jsem to i napsal. Ale nerozumím proč svítí červeně, když mám auto připojeno k HotSpot a normálně tahá data. V manuálu o tom nic nepíšou.
  3. Může mi někdo prosím vysvětlit význam této ikony? (Zeměkoule v horní liště) Proč je stále červená? Jsem připojený na HotSpot mobilu a dříve zbělala na důkaz, že je online. Teď je už týden stále červená. ŠkodaConnect data zřejmě tahá pomocí virtuální SIM, protože se mi stahují dopravní hlášení ze ŠC.
  4. Používám Thule Wingbar a hučí až tak kolem 120km/h, ale nic hrozného. Originál hučí mnohem víc a nevypadají tak dobře.
  5. Tak tuhle politiku koncernu vážně nechápu.
  6. Mám čerstvě Kodiaq L&K na který jsem přešel z 3 roky starého Tiguana Highline. Dost mě při včerejší noční jízdě překvapilo, že LED světla nejsou tzv. FULL LED s naklápěním do zatáček, ale jen obyčejné LED, statické. Asistent dálkových světel tak jen zapíná a vypíná dálková světla, žádné clonění a přísvity do stran, což u Tiguana nemělo chybu. Nebo jen něco nemám aktivované? Upřímně jsem automaticky očekával to samé, zejména u nejvyššího výbavového stupně a ekvivalentu Tiguana od stejného koncernu. Jinak je na těch autech prakticky vše stejné, co se týká výbavy.
  7. a co ten emulator stoji a kde se da sehnat? Dnes to zase nechtelo startovat a vsiml jsem si ze za budikama porad neco rychle cvaka, pak jsem nechal asi 5 minut zaply zapalovani a kdyz to prestalo cvakat tak uz to slo. Cvaka to neco v budikach nebo je to z jednotky ima jak nacita klicek?
  8. Obcas mi zlobi original imobilizer na MPI 50KW, tak ze auto chytne a hned chcipne, pekne me to stve protoze kdyz rano jedu do prace na cas a startuju pomalu pul hodiny tak je to o nervy. Diagnostika hlasi RJ blokovana imobilizerem takze je t na stopo imo. Zajima me jestli je nejak mozne to vyrusit, pokud vim, na spinacce je snimaci civka a za budikama je jednotka imobilizeru a v klici je chip. Tezko rict ktera soucastka je spatna ale vzhledem k tomu ze to blbne s obema klici tak bych to videl bud na jednotku imobilizeru nebo ten krouzek na spinacce, ale nechce se mi to kupovat asi to nebude levny.
  9. Imobilizer me uz napadl, musim jeste vyzkouset druhy klic, ale podle tech priznaku si myslim ze to imo nebude. Jinak palivove cerpadlo jde slyset ze vrci to je OK, ale nesepne pokazde, vzdy sepne a pak az po nejake prodleve cca 30sec. A prave kdyz natlaci tak chytne ale hned zdechne, pak asi na dalsi 3 pokusy nenatlaci a nechyta pak po cca 30sec zase natlaci a chytne, ale zdechne atd. atd. Ale tohle pry u MPI ma delat ze nesepne dvakrat po sobe ale az po chvili
  10. Nevim kolik natlaci, nevim jak to zmerit, ale pak uz jede jak strela bez problemu.
  11. Mam problem s felinou, obcas se mi stane ze ZA STUDENA nechce nastartovat. Treba vcera jsem prisel, zapnu zapalovani, cerpadlo natlaci a motor naskoci ale hned zdechne a pak uz muzu tocit jak chci a nic. Az po chvili teprve cerpadlo natlaci znovu a pak motor zase chytne ale hned zdechne a tak porad dokola. Podarilo se mi nastartovat az asi na podesate kdyz natlacilo cerpadlo tak sem drzel starter hodne dlouho a chytlo to. Nevite cim by to mohlo byt? Diagnostika nic nehlasi. Cidlo teploty je vporadku.
×
×
  • Vytvořit nový...