Přejít na obsah

GEAR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil GEAR

  1. Ahoj, vlastní OII 2007 2,0 TDI DPF s DSG, kód motoru BMM asi měsíc a mám stejný problém s úbytkem vody v nádržce.

    Motor startuje jak za tepla tak za studena naprosto normálně, olej nepřibývá, ani kolem víčka na oleje není žádný bílý "sajrajt". Co se týče netěsnosti hadic tak nikde nic nepozoruji. Motor nehulí, prostě se to auto chová naprosto normálně jen pořád dolívám tu vodu.

    Co jsem ale zpotoroval tak když jezdím pomalu a nijak motor nevytáčím tak ten úbytek naní tak velký ale jakmile jedu svižně tak po cca 100 km mám nádržku na vodu prázdnou.

    Mám obavy z prasklém hlavy ale nadruhou stranu tenhle problém mají (alespoň z doslechu) spíše 16V motory.

    Rozvody včetně vodní pumpy jsou měněny před cca 1000 km takže vodní pumpou to být nemůže (předtím se strácela také).

    Nesetkali jste se s tím někdo ? Díky Petr

    Ano, setkal, testneni pod hlavou voda se ve valci spalovala, olej nepribyval.

  2. Určitě dám vědět, počítám, že to příští týden budu vědět na 100%. Jinak to dělá takovýhle malý loužičky, pokud je voda na max, jakmile spadne na min. tak už loužičky nejsou. Se šploucháním se potýkám někdy od konce minulého roku a s úbytkem vody pomalu celý rok.Teče to z místa na chladiči kde je plast, guma a kov. Je to vidět mřížkou pod značkou a teče to z pravého spodního rohu chladiče pravděpodobně pokud stojím čelem ke světlům.

    post-26209-0-57671500-1302499810_thumb.j

    post-26209-0-84129900-1302499863_thumb.j

  3. Tak uz asi vim co to zpusobuje, po nejakou dobu jsem resil proc mi po malych davkach unika voda, takze ani nebyla louzicka pod autem, Ted uz mam male louzicky a je to pravdepodobne dira ( prohnily chladick ) vody. Proteka, dostal se to obehu vzduch a to dela tyto zvuky.

  4. Mám podobný problém, myslel jsem si že to je někde chladící kapalina, takové přelívání vody s bublinkama, stává se to většinou při prudším zrychlení nebo při ostřejším úhlu odbočení... Kanálky jsem nekontroloval. Nikdo neporadí ?

  5. Zdravim,dneska jsem byl v servise a řekli mi že mam přidřenou volnoběžku na alternatoru a druhy mech.zase řikal

    že je to tlumici kladka s volnoběžkou jsem normalně zatočil a zdala se byt OK a ta tlumici kladka se mi zde byt dobra,řemen je napnuty jak struna tak nevim

    fabie rs ???

×
×
  • Vytvořit nový...