Přejít na obsah

LuBe79

Uživatel
  • Počet příspěvků

    89
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil LuBe79

  1. Dovolim si nesouhlasit - jezdil jsem jak s manualni tak plne automatickou klimou v autech ruznych znacek. U manualni jsem neustale resil kdy vypnout aby prave vyparnik proschl a nezesmradl - nikdy se nezadarilo a klima zasmradla.

    U aut s plnou automatikou jsem se zarekl, ze to je z nejakeho duvodu a at si zije svym zivotem celorocne (nastavim pozadovanou teplotu a basta) - v zime odmlzuje, v lete chladi atp. Od te doby nepozoruji zadne zasmradnuti a na spotrebu to nema zadny vliv. Takze at si s tim kdo chce jak chce laboruje - automat je automat. :)

    • Pozitivní 5
    • Negativní 1
  2. Tak jsem se mrknul na fugl novou scalu  selection a je to uplne to same, takze si odpovidam sam - je to normalni :) nic se nedeje...

    • Líbí se mi 2
  3. Ahoj, take mate na volantu "viditelne" - i dotykem - ohraniceni airbag "pruchodek" ? Jen jestli to je normalni, nebo se neco deje... dekuji za nazor.

    airbag.jpg

  4. Presne toto mi odpovedeli ze SA na prvni reklamaci, ze to muselo byt pouzitim nevhodne kosmetiky. Kdyz jsem jim poslal zpet, ze jestli teda vyrabeji nevhodnou kosmetiku, tak uz vazne nevim (pouzivam origo na palubky), tak po nekolika dalsich emailech navrhli vymenu komplet calouneni - vydrzelo to pul roku a uz zase madla povrzavaji. Jiz to radsi neresim.

  5. Pridavam odkaz na Novinku z eShop Skoda: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/smartlink-wlan-rozsireni-/p/6VA054830B

     

    Jestli to dobre chapu, tak Bolero a Scala r.v. 02/2021 by dle odkazu mela mit sanci aktivovat bezdratove pripojeni.

    Kontaktoval jsem servis, tak uvidime, jaka bude odpoved.

     

    EDIT: takze to opravdu lze a dle VIN meho vozidla je cenova nabidka za dodatecnou aktivaci 2900,-

    • Pozitivní 2
  6. Jestli to dobre chapu, tak Bolero a Scala r.v. 02/2021 by dle prvni prilohy mela mit sanci aktivovat bezdratove pripojeni ? 

     

    EDIT: prave jsem nasel odkaz na eShop Skoda: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/smartlink-wlan-rozsireni-/p/6VA054830B

     

    kontaktoval jsem servis, tak uvidime, jaka bude odpoved.

     

    EDIT2: pokracuji dale v sekci tykajici se BOLERA...

    • Líbí se mi 1
  7. @csabac S tou 112kou to uz neni ani sranda - ja osobne bych taky zkusil jiny servis, nebo vse zdokumentoval a poslal jasny dotaz a pozadavek o vyreseni primo do skoda MB - timto se musi zabyvat - jiz jsem takto jednu zalezitost resil (sice z uplne jineho ranku - s timto uplna banalita) a nenechavaji to jen tak byt

    • Pozitivní 1
  8. Ano resil jsem - po neuspesne reklamaci v servise, kde nejdrive bylo zamitnuto primo vyrobcem jsem se obratil primo na skodu MB, zaslal video a dalsi informace a po nejake dobe prislo vyjadreni ze puvodni odmitnuti bylo vporadku, ale ze vyjdou vstric a na naklady vyrobce a naklady prodejce byly vsechny vnitrni madla(calouneni) vymeneny. Oproti puvodnim to je neskutecny rozdil, ale i tak za velkeho tepla proste ty madla nejsou zcela bez pazvuku.... 

  9. Tuto motorizaci - tedy EVO 81kW - a MAN prevodovku vlastnim jiz vice jak rok a pul a nemam co bych spatneho rekl. Naopak jsem mile prekvapen. Dokonce i dalkove jizdy (vice v detailu meho vozidla) v plne nalozenem vozidle i batozinovem prostoru zvlada bez vetsich problemu. Zadny trhac asfaltu to sice neni, ale brzda provozu rozhodne neni. Kultivovanost je dostatecna a ze to je 3hrnek ? Ze je spatny ? Vetsinou ho hani ti, kteri s timto motorem nemaji zadnou zkusenost.

    • Líbí se mi 1
    • Díky 1
    • Pozitivní 3
  10. V prosinci jsem reklamoval pri mrazech vyskakujici hlasku ochrany komponent a nefunkcnosti systemu. Zaroven jsem do te doby resil neustale vypadavajici kabelove apple car - v servise mi bylo na reklamaci receno (ochrana komponent) ze o tomto vedi, ze to je znama chyba a ze mi bude prehran SW/FW jednotky. Od te doby zadne vypadky, nebo nefunkcnosti.

    Jinak teda kabelove pripojeni a telefon iPhoneSE2020

    IMG_5974.jpg

  11. před 21 hodinami, Kapirosso napsal:

    Ahoj, mně v mrazu poraskal lcd virtual cockpit. Auto ještě v záruce, 1,5roku staré. 
    záruku zamítnuta, že jsem použil neschválný čistící prostředek na interiér vozu, který když vzlínal tak se dostal do budíků a tam způsobil popraskání. (Rozhodnuto z ŠA od stolu přes mail…)

     

    A49C83F3-35D8-4972-A9D0-DC308D05F40B.jpeg

    Tak na pouziti nevhodneho cisticiho prostredku to na me zkouseli v souvislosti s madlama dveri - zamitnuto SA - ja se nenechal a rovnou zacal komunikovat s oddelenim pece o zakazniky, resp pres info@ - nakonec si sice stali za svym, ale navrhli reseni v podobe bezplatne vymeny .... nenechal bych se jen tak timto argumentem odpalkovat. Jeste k tomu, kdyz to je v zaruce a toto nebude za par stokorun :(

  12. Tak jen informuji. Problem byl konzultovan se servisem a nasledne SA a byl to obecne znamy problem. Opetovne prehrali FW jednotky a jiz je pokoj. Melo to i vedlejsi pozitivni efekt. Odpojoval se mi kabelovy AppleCar play a od tohoto zasahu se mi ani jednou neodpojilo.

  13. Jiz prvni rozdil je prave ET (zalis) - pro Scalu je 40, tzn. ze 46 bude vice zapadle v kastli a k tomu jeste 7J - o STK se asi bavit ani nemusime a nevim, co by na to rekla pojistovna pri dopravni nehode ...

  14. Tak doslo i na me ? minuly rok bez problemu, letos v listopadu probehla garancka, kde mi prehrali SW na Bolero a ted jak zaclo mrznout, tak kazde nastartovani hlaska a radio hluche :( - infotainment nejak funguje, dostanu se do menu,ale radio nehraje, dokud hoooodne dlouhou dobu (i nekolik minut nepockam, nebo to rucne nerestartuju. Nemel nekdo stejny problem ? Vyresila to SA ? :-( - Co mi nejvic pije krev je ze po restartu radia musim rucne pripojit telefon, nenabehne automaticky pres BT. To uz je clovek vazne jak v boeingu, kde se dela predletova kontrola a zapoijeni vseho mozneho ....

    IMG_5674.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...