Přejít na obsah

Mija

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Mija

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mija

    Podlaha od soli.

    O.k. tak zkusime a uvidime. Dekuji.
  2. Mija

    Podlaha od soli.

    Ale mne to nejde vyndat. Ten filc nebo co to je. Tak tim padem to nemam jak obsit.
  3. Mija

    Podlaha od soli.

    A jakto prisit kdyz ta puvodni latka je asi prilepena. Nejde to sundat.
  4. Mija

    Podlaha od soli.

    Neda. To je vlastne soucast podlahy. Ja uz nevim jak to napsat. Proste je podlaha s plechu a ten plech je potahlej nejakou latkou. A ta latka je asi vyzrana od soli. A toho se potrebuji zbavit.
  5. Mija

    Podlaha od soli.

    Ja tam mam originalni koberecky gumove. Ale ty to nezakriji. Je to prave po ovodu podlahy. Proste to je cele bile. Bylo by nejlepsi pokud by to slo pretrit nejakou barvou. Treba na textil.
  6. Mija

    Podlaha od soli.

    Dobry den, Potreboval bych radu. Na supiku na podlaze, pod gumovymi koberecky je podlaha s latkou. A za ty leta co supika mam tak od soli z bot v zime je to takove spinave mozna vyzrane. No a ted zjistuji jak to napravit. Nejaka barva na latku, ktera by to prekryla, ale zaroven nepoustela. Nebo chemie. Proste nevim. Nemate nekdo s tim zkusenosti. Mockrat dekuji za tipy.
  7. Rádio ještě nemám, právě že koukám a hledám. Ale jak vydím co vše k tomu je za příslušenství tak mi jde hlava kolem. Anténa na příjem tv, covací kamera atd. Vubec si nedokážu představit jak to napojit. Pro to někoho hledam komu to nebude dělat problém.
  8. Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné nainstalovat do fabie i namontovat 2din radio. Mám tam originální 1dinové. A jestli je nkdo z olí Havířova kdo by si na mně udělal čas a namontoval mi ho tam. Dík.
  9. Já mám ten samý problém + mi kolísaj otáčky motoru za tepla. Byl jsem s tím ve škoda servise a řekl jsem, že si myslím, že to startování za tepla dělá vadná lišta zapalování jak mi tu bylo řečeno a to kolísání otáček dělá špinavá škrtíci klapka. Tak to píchly na pc, řekli, že jim to nic neukazuje takže zap. lišta je O.K. a že je zbytečné jí měnit a škrtíci klapku my vyčistily za 500 a bez výsledku. Takže vše je přistarém. Prosím poraďte. Mám 1.4 mpi 50kw r.v.2002
×
×
  • Vytvořit nový...