Přejít na obsah

jirka68

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jirka68

  • Narozeniny 13.12.1968

Oznámení jirka68

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, tak sem s tím neujel ani 100km a opět začali svítit obě kontrolky. Vyměnili sme čidlo teploty, ale zase mi šla teplota za jízdy dolů. Jezdil sem s tím asi 100km. Na palubce zase svítila kontrolka ASR a nakonec i elektronika motoru. Přišli na rozpadlej termostat. Naštěstí byl pořád otevřenej, tak sem to neuvařil. Včera mi ho vyměnili a zatím to vypadá v pohodě. Musím to zaťukat. Posledně sem si myslel, že už sem v poho a doteď mě to trápilo, tak to nechci zakřiknout. PS: Jinak sem tam nejdřív zkusil nějakej neorigo termostat, ale ta Čína za 600,- vůbec neotevírala. Varovali mě, že by stejně nevydržel dýl jak půl roku. Originál sice stojí jednou tolik, ale aspoň budu mít klid.
  2. Ahoj. Stejný motor, stejný problém. Ještě mi neukazoval teploměr na palubce a po dvou dnech se rozsvítila porucha elektroniky motoru. Na VAGu - "nesmyslný údaj od čidla teploty motoru". Po vymazání obou poruch už žádná hláška a teploměr ukazuje. Mám ale počítat s tím, že když se to bude opakovat, musím vyměnit čidlo teploty motoru. Zatím vše OK, uvidíme jak dlouho.
  3. Zdravím, měl sem stejný problém s rozpojenou hadičkou. Ale to šlo celkem dobře odstranit. Teď mi zase nejde zadní ostřikovač, ale problém je jinde. Hadička bude rozpojená přímo u čerpadla, protože mi stříká na blatník v motoru. Ví někdo jak se dát nejlépe dostat na spodek nádržky pro ostřikovače k čerpadlu. Díky za odpověď
  4. Zdravím, měl sem stejný problém s rozpojenou hadičkou. Te.ď mi zase nejde zadní ostřikovač, ale problém je jinde. Hadička bude rozpojená přímo u čerpadla, protože mi stříká na blatník v motoru. Ví někdo jak se dát nejlépe dostat na spodek nádržky pro ostřikovače k čerpadlu. Díky za odpověď
  5. jirka68

    štatistika km

    1,6 75kW combi tour, 12/2003, dovoz SRN, snad 105219 km. Mám ji měsíc, zatím v poho
  6. Přečet sem si vaší diskuzi a mám dotaz ? Pokud mám na olejovém víčku emulzi, znamená to, že se dostává voda do oleje ?
×
×
  • Vytvořit nový...