Přejít na obsah

bruclik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bruclik

  1. Ahoj, pokud vím tak některé typy LED světel opravdu ruší rádio, prodávají se na to odrušovací krabičky. Podle mě by to měla být reklamace pokud výrobce něco ošidil a výrobek nesplňuje elektromagnetickou kompatabilitu. To se ale bude špatně prokazovat zda to ošidil výrobce LED, autorádia nebo auta(zesilovač v anténě). Takže zkusit reklamaci, výměnu za jiný typ, nebo zkusit ty odrušovače. Dej vědět jak jsi to vyřešil.
  2. LEDky jsou potvory :-(, nemají rády přepětí a přepólování. Obojí vzniká při spínání a rozpínání indukčností(startér), takže pokud to není ošetřené brzo odejdou.
  3. Ahoj, pročetl jsem si toto téma a přidal bych několik mých zkušeností. Se snímačem otáček jsem měl problém u felicie, při teplotě motoru okolo 50°C vynechával. S studený motor šel nastartovat bez problému ale po pár minutách za jízdy chcípnul a nešel nastartovat. Po cca 5 minutách motor naskočil a dokud byl motor teplý bylo vše OK. Po cca hodinovém stání, když teplota motoru klesla k 50° nešel nastartovat. Když motor vystydl, tak chytil a někdy po chvíli (i za jízdy) zase chcíp, když byl teplý tak OK. V servisu na diagnostice chyba snímače, po výměně OK. Takže pokud diagnostika hlásí chybu tak bych ho určitě vyměnil, může sporadicky vynechávat. Teď mám Oct.1,6 75kw avu. Studené starty jsou někdy OK a někdy jde motor dost nepravidelně, jakoby uchlastaný, najednou změní otáčky a OK. Docela by mě zajímala funkce sekundárního čerpadla vzduchu, kdy přesně zapne a kdy vypne. V létě jsem míval problém s nastartováním teplého motoru, po cca hodinovém stání na slunci. Musel jsem několikrát startovat než motor chytil. Myslím, že problém může být v tom, že se benzín vysokou teplotou odpaří a chvíli trvá než se do vstřiků znovu dostane kapalný benzín a tím potřebné množství paliva. Další možnost je, že řídící jednotka dávkuje teplému motoru tak málo, že nechytí ale to myslím, že by si měla umět přidat. Když ale vezmu rychlost reakce motoru na přidání plynu tak je hodně pomalá.
  4. 'Crkyk' Co a jak jsi doplnil a jak vypadá výsledek? Nemáš nějaké foto?
  5. Ahoj, ano tím nastavením jsem myslel směr svícení. Proto bych nějaké kulaté, stavitelné. Ty od Milotec vypadají dobře, držák přišroubovaný do nárazníku, světla Hella, mřížka. Jen ta cena... ale asi nic jiného nezbyde, než vymýšlet vlastní držák. Uvidím, ale mlhy už začínají.
  6. Ahoj, už někdo zrealizoval dodělání mlhovek do mřížky nárazníku? Nevím jaké koupit aby nebylo zapotřebí moc úprav a šly nastavit.
×
×
  • Vytvořit nový...