Přejít na obsah

tepw808

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil tepw808

  1. Ja mám Q5 S-tronic a sklamem ťa, lebo ten adaptívny tempomat brzdenie vzdá pri 30 km/h a ak nezačneš brzdiť ty, tak na teba zareve, že sa rýchlo blížiš k autu pred sebou. Ale ak niekto pred tebou v pruhu odbočuje a ty ideš stále svojou rýchlosťou, tak hoci ten odbošujúci z tvojho pruhu zmizne a ty do neho nenabúraš, už sa mi stalo, že mi auto zaduplo brzdy na krv samo od seba,lebo nadobudlo dojem, že sa už zrážke nedá zabrániť. Toto sa mi stalo ale iba raz, zvyčajne mi len sekne ESP jedným kolesom. Takže ani keď je to od Audi, ešte to nie je záruka dokonalosti. Napr. DSG vo Fabii mi radí omnoholepšie a rozumnejšie ako DSG (ehm S-Tronic) v Audi.

    ... starsie adaptivne tempomaty ano, ale nove napr.na A7 me to uplne zastavilo a rozbehlo sa podla auta predo mno :o)

  2. Znovu sa objavil ten isty problem = po dlhsej ceste po zhasnuti motora sa po cca.1 minute zacala naplno tocit sahara.

    Na teste ukazalo nedostatocne naplnenu klimatizaciu.

    Doplnil som klimu (resp.servis) ... a je po probleme.

    ... ja checme zase 105-ku !!! No memory - no problem !!! :o(

  3. Ahojte, mam/mal som ten isty problem pri motore 1.9.TDI 77kW, momentalne to nerobi. ProsimTa robert77 ked si mal prasknute "cosi" to bol vlastne plastovy drziak termostatu, ktory sa pripevnoval k bloku a na druhy koniec ide hadica?

    Resp.nema/nemal pododbu poruchu niekto iny? Na diagnostike nic nenaslo. Dakujem.

×
×
  • Vytvořit nový...