Přejít na obsah

mijaha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil mijaha

  1. Dobrý den, mám octavii 1.6 74kw předělanou na lpg mám problém při raním startu natočím auto otáčky vyskočí na 2500 a pak chcípne vyměněné svíčky, kabely ,čidlo teploty, lambda sonda, vag uvádí jednu chybu lambdy sondy horní hodnota dorazu sporadicky nevíte někdo co s tím děkuji .

  2. No nevím jak u start, home a prof. ale na ultimate mi to fičí bez jakých koliv problémů, stačí po nainstalování dát pravým na zástupce, zvolit vlastnosti a pak v kartě vybrat kompatibilitu tam zadat kompatibiliitu s xp sp3 a spouštět jako správce a jede. jinak vím že do ostatních w7 šel stáhnout nějaký opravný balík a pak šli spouštět programy z XP

    Tak mam taky ultimate udělal jsem jak píšeš pak dam spustit jako spravce napíše jestli chci změny v počítači dam ano točí a nic nenabehne?

  3. Mam stejne auto, stejny rok vyroby a dela mi to to same, ale uz od doby co jsem to koupil, tj osm let. ABS funguje jak ma, brzdi to jak ma.

    Nejdriv mi to vadilo resil jsem to. Kontrola CAN vedeni mezi RJ motoru a RJ ABS v poradku. Nekde jsem narazil na to, ze v teto serii byl nejaky spatny software v rj ABS, ale vic nevim. Snad to ma i souvislost s obcasnym trojim pipnutim po nastartovani se zapnutym vnitrnim ventilatorem. Ani servisy se k tomu nedokazi vyjadrit a kazdy keca neco jineho, hlavne po me chtej prachy, za neco co kdysi pokur..., ze mi vymeni snad cely auto.

    Poresil jsem to docasne (rozumnej asi trvale), tak ze motorovku jsem nakodoval, jako ze auto ABS nema. Chyba zmizela, ABS/EDS funguje jak ma, coz ale fungovalo i predtim.

    me ale abs nefunguje tak nevim

  4. Zdravím všechny,mám stejný problém poradte.Při startování mi neshasne kontrolka ABS a nefugují mi blinkry.Problém vyřeším tím že opětovně nastartuji pokud kontrolka zhasne je věe ok a auto bliká normálně.Asi to sem nepatří ale můj druhý problém je ten že se mi samovolně stahují okénka ať už všechny nebu jen jedno.Nevím si rady,předem děkuji za radu.Mám octavii I 1.6 74 kw

×
×
  • Vytvořit nový...