Přejít na obsah

Jaroě

Uživatel
  • Počet příspěvků

    153
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Jaroě

  1. Právě že Octavii, po zkušenostech s bratrovou nechci. Jinak dík za odpovědi.

    Tomus, pokud o tom víš kulový, tak se laskavě nevyjadřuj. Na každém fóru chválí jen ty své vozy a ty ostatní jsou šroty. Jen jsem chtěl vědět, zda někdo nemá nějaké poznatky.

  2. Nazdar, mám dotaz. Chci koupit auto, rozhoduji se mezi Kia Sid a Fordem Mondeo. Rok výroby kolem 2012 s cenou do 200 000 Kč. Máte někdo zkušenosti s těmito vozy?

    Jára

  3. Únik kapaliny není, Wag neudává žádnou chybu. Proměřit káblíky se nedaří, jejich tam tolik ( u řídící jednotky) že nenvíme které měřit. Misumi, co tam chceš opravit chytrolíne, polamáné kolečko?

    Jinak díky za rady.Novou řídící jednotku kupovat nehodlám, nějak odpojím pipák a přelepím kontrolku.

  4. Ahoj, s hlášením závady na expanzní nádržce mám problém již dva roky. Vyměněna chladící směs,

    poté se čistila a následně měnila i expanzka. Problém přetrvává i když ty dva drátky propojím. Skoušely se měnit i budíky, nic nepomáhá. Někdy to nezapípá a jindy hned po nastartování. Někdy s teplým motorem po jeho vypnutí a zase nastartování to přestane. Potřeboval bych v budících přerušit to pípání ale hlavně vyhodit kontrolku teploměru. Trufl by si na to někdo?

    Jára

  5. Svazek je odmotaný, navíc za studen po startu, (ne pokaždé) jde chvíli na tři válce. Vag neudává žádné chyby.  V servisu si neví rady. Zítra  s tím jedu do jiného, jsem zvědav co se vyskytne. Svíčky vyměněny a jestli to je zapalovací lištou to bude oříšek.

  6. Omlouvám se za nadpis tématu. :kol-32:

    Zdravím, pipá a poté se rozvítí teploměr na přístrojovce. Dle jiných rad jsem dal novou chldící kapalinu a vymněnil expanzku. Problém přetrvává., skusil jsem i propojit dráty z expanzky, stav se nemnění. Když vymněním čidlo na termostatu, myslíte že to pomůže? Dokonce mi spadla i ručička ukazatele paliva. Ručička teploty vody je po zahřátí normálně nahoře. Není problém  náhodou v budících?

    Děkuj za radu.

    Jára

  7. To kolínko mi při mrazech prasklo. Použil jsem místo kolínka, akvarijní hadičku.Pojistil jsem ji měděným drátkem.

    Pro koteláka, hadičku nahřej fénem a nějakým trnem ji roztáhni.

    Komu teče voda v motorovém prostoru, na čelní stěně a nestříká zadní ostřikovač,  má vypadlou hadičku za řídicí jednotkou.

     

    Nevím jak to sem spadlo.

    • Pozitivní 1
  8. technickou , chci vědět, jaký je rozdíl mezi : http://www.skoda-dily.cz/eshop/047109309-zdvihatko-ventilu.html

     

    německo, Eu a čína, řeším jeden hydroštel a sere mě to jk blázen, díky moc. V. :kol-44:

     

    A další věc, kde mám jistotu, že bo dotáhnutí vahadel nepodpálím ventil, když bude nekde po trase načatý?? Srry ale sem rejpavej díky moc :)

     

    :kol-44:

    Fábia 1 ,4 mpi 44kw  a 50 kw nemá hydroštely. Tohle jsou zdvihátka.

    Tohle je hydroštel

    Zdvihátko ventilu (hydroštel) 036109423A

  9. Ahoj, potřebuju radu, jak vyměnit pouzdra u předního brzd. třmenu. Je to tam nějak nalisované? Stávající nějak ven dostanu, ale jak tam vtlačit ty nové.

     

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nikdo nic?

×
×
  • Vytvořit nový...