Přejít na obsah

cz_honza84

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení cz_honza84

Učeň

Učeň (3/14)

  • One Year In
  • Collaborator Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Vzácný

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Nevíte, do kdy se bude vyrábět původní verze?
  2. Ovládání výdechů klimatizace bohužel neupravili 😞
  3. Těch +10 km/h by bylo fajn, to by se mi také líbilo. Jinak adaptivní také využívám a i když to občas má v mapě špatnou rychlost, tak to dopředu informuje o tom, že se bude rychlost měnit a stačí přitáhnout páčku tempomatu k sobě a jede se dál původní rychlostí.
  4. S/S ještě startuje motor ve chvíli, kdy se pohne auto přede mnou.
  5. Co se Ti na vestavěné navigaci nelíbí? Zatím jsem s tím najel asi 3500 km, ale nemůžu říct, že by to bylo zklamání. A líbí se mi, že to mám jak na head-up, tak mezi budíky, což na Androidu s ničím jiným asi neudělám.
  6. Na webu mám momentálně to samé, ale v mobilu - v aplikaci (android) to jede.
  7. Taky mi prodejce před převzetím vozidla nastavil svícení zadních světel při denním svícení.
  8. Včera jsem přebral auto, které je vyrobené před 3 týdny a verze infotaimentu 1940.
  9. Dopoledne jsem měl hovor od prodejce, že auto bude vyrobené o něco dřív, než byl poslední slíbený termín. Objednávka 7.11.2022 - odhadovaný termín 24 KT 2023 Dotaz 21.3.2023 - nový termín 40 KT 2023 19.5.2023 - polovina září 15.6.2023 - 28 KT 2023 Objednáno 2.0 TDI 110 kW, automat, Style+, tažné + nějaké drobnosti
  10. Samsung umí nastavit rutiny, takže by se dalo nastavit, že když se připojí k BT auta, tak ať odpojí hodinky a vytvoří wifi hotspot pro auto a po odpojení to zase vrátí do původního stavu. Mě třeba notifikace na hodinkách v autě strašně rozptylují, protože mě vždycky zajímá, co zrovna došlo :-(
  11. Je možný, že to byl předpokládaný termín od dealera, zase tak jsem to nezkoumal - v té době jsem ještě nevěděl o problémech s termínem dodání. Je to operák na rok, tak holt bude na dovolenou až další léto.
  12. Tak jsem včera volal prodejci, jestli se nějak změnil předpokládaný termín výroby vozidla a původně to mělo být 20. kalendářní týden 2023 a nyní je to 40. týden 2023. Objenávka začátkem listopadu 2022 - 2.0 TDI 110 kW DSG, Style+ a nějaké drobnosti k tomu.
  13. Lepší teď pár stovek z vlastní kapsy než pak 25.000,-
  14. Ahoj, tak jsem to byl ještě ověřit u kolegyně, která má u nás ve firmě na starost sekci pojištění a pojišťovací zprostředkovatele a prý se dnes opravdu pojišťovny snaží najít něco, aby nemuseli plnit. Nicméně pokud to budeš opravovat, byť sám, tak by měla stačit nějaká fakturka za drobné jako oprava laku, abys měl doklad, že to bylo opraveno. A pak klidně můžeš tvrdit, že to opravené bylo a stalo se to nehodou. Já měl nedávno nehodu tak, že pán na STOPce zastavil až o moje auto a celá likvidace proběhla online během 2 dní za pomoci pár fotek a tam to nikdo nemohl zkoumat nějak detailně. Čerpal jsem peníze z přímé likvidace u Allianz a ta si to pak regresovala po pojišťovně viníka a že Allianz byla štědrá :-)
  15. @Zdenek 13 A co máš za specifikaci? Ten slíbený termín zní až moc dobře.
×
×
  • Vytvořit nový...