Přejít na obsah

Jarinace23

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Jarinace23

  1. Jarinace23

    Tiptronic

    Olej se mění po 50tis km, nemenil jsem 167 tis a odešel mi hydroměnič, celá prevodka musela ven, rozebrat.....cena za opravu stejná jak repase celé prevodky, od te doby mením olej v servise po 50tis km a nemám problémy už na tom od te opravy mám dalších 200000km a prevodovka je absolutne vpořádku, podstane méně hlučné celé auto a vírazně nižšší spotřeba, takže menit vřele doporučuji.
  2. Mám 96Kw PD v pětistupnovém automatu postaveného na taxíka a město jezdím 7,3 mimo mesto 5,5 bez jakychkoliv problému, asi by se dalo laciněji ale ja si zase chci jízdu užívat aspon trošku. Podle mě na spotrebe kromě těžké nohy hraje velikou roli kvalita paliva!
  3. Jako dobra rada se mi jeví ty Nokiany, ja je teda odjezdím za zimu na total, ale 35tis km vydrží, ovšem nevím v tvém rozměru, 17tky mají přeci jen menší dojezd, ja 17tky používám letní na zimu radeji plecháčě 16tky....Horal z Vysočiny:-)
  4. Ahoj mam supa cipleho z 96kw na 136KW od x tuningu, dali mi to pri nejakejch 80tis km a dnes mam najeto 170tis a absolutne bez problemu, ale mam tipotronika....
  5. jinak sundáš kryt zcatka tam se nato dostaneš
×
×
  • Vytvořit nový...