Přejít na obsah

LaB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LaB

  1. Podle škodovácký dílenský příručky musí ven poloosa a tlumič. Právě proto jsem se ptal. Nebyl jsem si jistej, jestli se dá k tý matici bez toho dostat. Stránky z Podvozek.pdf
  2. Zdravím. Chtěl bych se zeptat, co všechno musí ven, aby se daly vyměnit spodní kuláky u O1? Kolik hodin je tak zhruba práce na jeden čep (pro běžný servis)? Díky za odpověď.
  3. Zdravím, během jízdy se mi rozsvítila kontrolka ABS. Po připojení na diagnostiku se objevila závada 285, zkrat, závada snímače pravého předního kola. Po smazání se závada objeví znova. Je nutně v háji snímač, nebo může být problém i jinde. Nerad bych vyměnil snímač a zjistil, že se nic nezměnilo... Díky za každou odpověď.
  4. Já bych se do tý svorkovnice mrknul. Nic za to nedáš. Je možný, že už je ta lambda zkratovaná úplně. Já ji potom taky musel vyměnit, protože byla v háji.
  5. Moje zkušenost se škubání za mokra: jakmile začalo pršet nebo bylo hodně vody na silnici, tak to začalo škubat, nejelo to atd. Za sucha všechno v pořádku. Po prosříkávání všech možnejch konektorů, výměně svíček a podobně jsem zajel na diagnostiku - hlásila sporadicky zkrat lambdy na kostru. To znamená, že lambda nedává signál 0 - 1 V, ale stále 12 V. Po rozpojení konektoru na mě vytekla z konektoru voda. Lambda je u tohohole motoru z výroby tak výborně namontovaná, že na to cáká voda a bordel a pod bužírkou to teče do svorkovnice. Po vysušení a utěsnění silikonem to je už hodně dlouho (ťuk, ťuk) v pořádku a ani diagnostika nehlásí problém. Netvrdím, že to budeš mít taky tím, ale pokud to cuká jen po vyjetí z myčky nebo za mokra, podíval bych se na to. Nic za to nedáš...
  6. Tak už se mi ho podařilo najít. Byl totálně zaleponej voskem po vystříkání dutin...
  7. A kde je prosím ten otvor. Nenašel jsem ho. Možná je ucpaný, že jsem ho přehlédl.
  8. Zdravím. Nevíte prosím někdo, jestli je v předních dveřích O1 nějaký odtokový otvor, kterým by odtekla voda, která se tam případně dostane? Když hodně prší, trochu mi někudy kape z předních levých dveří a přes práh to teče na koberec. Díky za odpovědi.
  9. Mně tohle dělá při 70. Kola jsou vyvážený, geometrie v pořádku. Napadaj mě jen tlumiče...
×
×
  • Vytvořit nový...