Přejít na obsah

czjunge

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil czjunge

  1. Ahoj, tak ještě změna. Zkusil jsem vrátit původní komfortní jednotku a ta se mi také nepovažuje i když jsem na ni až do dnes nic nekodoval. Dnes jsem na té originální zapnul corner a bez problémově funguje. Ale vag prostě samotnou jednotku č.46 nenacte.

    Jinak důvod proč jsem originál měnil je ten, ze jsem přidal MF volant. S nim jsem ale musel vyměnit i sloupek řízení. Problém je v tom, ze originál měl pačku na světla která se vždy vrátila do původní polohy. Ten vymeneny má packu, která zůstává v poloze dálkové nebo tlumené světla. Takže s origo kodovanim pprepne na dálku OK ale zpět na tlumené už ne. Na ně prepnu až když dam do polohy světelné houkacky a pustím.

    Zkoušel jsem na tu náhradní komfortní jednotku dat kód z té původní a pak se chovala jako původní. Když jsem nechal kód který tam byl chovala se správně. Pak ale zas neni možné pustit to denní sviceni v mlhovkach. Dokáže mi někdo poradit jak změnit jen to ovládání packy aby všechno ostatní zůstalo nezmeneno? Neměl jsem odvahu tu originální jednotku přepsat tim kódem na kterém mi funguje to denni sviceni, abych o nej neprisel. Na te nahradni jednotce totiz take fungovalo ale ted kdyz ho zapnu v Byte 15 bit 6 rosviti se misto toho leva zpatecka a to svetlo pod ni. Kdybych mohl nekomu zavolat nebo online napsat, byl bych moc vdecny. Pomoc prosim...

  2. Ale ta moje je extra ma najeto 45000 km....no nebudu se chlubit.mě šlo jen o to že potřebuji vyfuk a ten si musim nechat udělat,neda se koupit v servisu, skladem ho nemaji jen mi ho na zakazku vyrobí...je mi jasny ze přední čast bude stejna jako felda ale to nastaveni za kabinou prodloužilo vše...přečetl jsem si že si jich vyrobilo malo tkž svym spůsobem to bude extra ;)

×
×
  • Vytvořit nový...